Stiri

450

Doripesco va fi prezentă la Conferința Meat.Milk 2023

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Firma brașoveană Doripesco, specializată în fabricarea de produse din pește, nu va lipsi nici în acest an de la Conferința Meat.Milk care va avea loc peste numai câteva zile la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

„Doripesco este o afacere de familie dezvoltată cu pasiune și devotament, cu dragoste pentru profesiune și respect pentru natură. Ne-am străduit și am reușit cu succes să îmbinăm producția de pește cu turismul de profil (pescuitul sportiv, birdwatchingul).

Datorită începuturilor, creșterea și prelucrarea peștilor reprezintă partea sentimentală a afacerii. În timp, am reușit să ne extindem aria de activitate a companiei spre alte activități cum ar fi turismul, construcțiile, producția de betoane”, afirmă domnul Dorin Crizbășan – Director General Complexele piscicole aflate în custodia Doripesco prezintă avantaje deosebite nu doar pentru acvacultură, ci şi pentru turism. Doripesco a dezvoltat trei unităţi de turism şi trei activităţi de agrement. Bazându-se pe succesul Complexului Turistic Doripesco de la Vadu Roşu (Rotbav), Doripesco a mai înfiinţat două locaţii de turism: Restaurantul Casa Păstrăvarului şi Pensiunea Poiana Râşnoavei, ambele bucurându-se de un real succes în rândul turiştilor.

Avantajele competitive ale acestor locaţii de turism sunt reprezentate de următoarele elemente: meniul specific pescăresc cu peşte de primă prospeţime din bălţile proprii, ambianţa extraordinară determinată de peisajul natural al lacurilor noastre, precum şi activităţile de agrement oferite turiştilor.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2