Stiri

852

Doripesco organizează cea de-a V-a ediție a Festivalului Pescăresc Delta din Carpaţi, în perioada 18-20 august

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Asociația Delta din Carpați - Doripesco informează că pregătește cea de-a cincea ediție a Festivalului Pescăresc Delta din Carpați – Doripesco, care va avea loc la Lacul Noua (Brașov), în perioada 18-20 august.

Festivalului Pescăresc Delta din Carpați – Doripesco face parte dintr-un proiect finanțat prin programul POPAM 2014-2020, privind Creșterea gradului de ocupare a forței de muncă și sporirea coeziunii teritoriale.

Pentru a promova consumul de pește în rândul populației din regiunea Centru, județele Brașov, Covasna și Mureș, echipa Doripesco a pregătit delicioase preparate din pește, concerte live cu trupe consacrate, dar și multe alte surprize.

Festivalul Pescăresc Delta din Carpați – Doripesco va începe vineri - 18 august, la Lacul Noua din Brașov. Timp de trei zile Asociația Delta din Carpați - Doripesco, organizatorul evenimentului, le-a pregătit vizitatorilor un ospăț demn de cele mai exigente gusturi în domeniul culinar. Pentru organizarea Festivalului Pescăresc Delta din Carpați – Doripesco s-a primit finanțare prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime 2014 – 2020 (www.ampeste.ro). Cererea de finanțare a fost depusă la FLAG Păstrăvarii Făgărașului (Grup Local de Acțiune pentru Pescuit).

Maeștrii bucătari vor găti zilnic preparate proaspete și delicioase. Pe lângă inegalabila saramură de crap sau păstrăv, mititeii pescărești, chifteluțele din pește și fishburger-ul Doripesco, organizatorii au noutăți pentru oaspeți și urmăresc lansarea unui preparat surpriză:

Fish Kebab, care are la bază o rețetă originală și cu adevărat spectaculoasă. Evident, nu vor lipsi nici produsele tradiționale, cunoscute deja pe piața românească și internațională, precum:

Salata Tradițională cu Icre de Crap (deținătoarea certificării STG), Pasta din Păstrăv, Bagheta Doripesco, Zacusca din pește cu ciuperci, Păstrăvul Afumat, Batogul Afumat, sau Novacul Afumat din Țara Bârsei (singurul produs din sectorul piscicol care se bucură de certificarea IGP). Vizitatorii evenimentului își vor putea încânta papilele gustative atât cu produsele Doripesco, cât și cu produsele pescărești ale altor producători.

De la o așa petrecere nu puteau lipsi nici trupe consacrate, precum: Fly Project, Damian & Brothers, Atomic & Mihaela Grindean, Efthymos & Corul Dionysos, J Meister Brass Band, Ardelenii și mulți alții.

Aceștia sunt doar câțiva dintre invitații speciali ai evenimentului. Întrucât educația alimentară și stilul de viață sănătos se învață de la cele mai mici vârste, organizatorii vor acorda o atenție deosebită copiilor.

Astfel, aceștia se vor putea distra alături de Trupa Oaki Junior, vor putea participa la numeroasele concursuri sau își vor crea amintiri prețioase alături de părinți, la photo corner-ul instalat într-un spațiu special amenajat.

Așa cum peștele se simte cel mai bine în lac (LACUL NOUA), iar „Starea de bine” se cunoaște după ARMONIA cu natura și cu tine însuți/însăți, la Festivalul Pescăresc Delta din Carpați – Doripesco vizitatorii se vor putea răcori cu apa minerală plată ARMONIA.

Programul Festivalului Pescăresc Delta din Carpați – Doripesco

Vineri (18 august)

13:00   -

Conferința de presă

17:00   -

Deschiderea oficială

17:30   -

Atomic

19:00   -

Mihaela Grindean & Atomic

20:00   -

Ansamblul Efthymos & Corul Dyonisos

Sâmbătă (19 august)

11:00   -

Deschidere ziua 2 (concursuri, muzică, antrenament Fitness & Zumba)

16:00   -

Felicia Feldiorean

20:00   -

J Meister Brass Band

21:00   -

FLY PROJECT

Duminică (20 august)

11:00   -

Deschidere ziua 3 (concursuri, muzică)

12:00   -

Ardelenii

16:30   -

Damian Drăghici & Band

Profităm de această ocazie, pentru a vă invita vineri – 18.08.2023, ora 13.00 locația Lacul Noua, să participați la deschiderea oficială, precum și la conferința de presă aferentă lansării Festivalului Pescăresc Delta din Carpați – Doripesco, proiect finanțat prin Fondul European pentru Pescuit și Afaceri Maritime.

Vă așteptăm și vă dorim poftă bună, distracție plăcută și multă ARMONIE!

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2