Stiri

216

Domnul Nechita Adrian Oros-Ministru al Agriculturii, a confirmat participarea la conferința Meat.Milk 2021

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Domnul Ministru la Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Nechita Adrian Oros, a confirmat participarea la cea de-a X-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, care se va desfășura în zilele de 24 și 25 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Sectoarele de carne și lapte ale României la startul unei noi istorii”.

Conform programului convenit, domnia sa va deschide ședința generală din dimineața zilei de 25 mai. Ulterior, în după-amiaza aceleiași zile, domnul Nechita Adrian Oros va participa la ”Consiliul de Miniștri”.

La acest punct din program, actualul ministru al agriculturii îi va avea alături, ca speaker-i, pe domnii Valeriu Tabără, Daniel Constantin, Dacian Cioloș, Petre Daea și Achim Irimescu, foști demnitari care au condus destinele agroindustriei românești în ultimii zece ani.

Ca un moment la fel de important, la finalul evenimentului, toți cei nominalizați mai sus vor face turul de onoare al stadurilor pe care companiile participante le vor avea organizate în zona Expo.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2