117

Domnul George Grecu va fi speaker al Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Unul dintre cei mai buni specialisti din Romania, in domeniul Industriei alimentare, va participa, la fel ca in anii trecuti, la Conferinta Internationala Meat & Milk. Cea de-a V-a editie a celei mai importante manifestari dedicata sectoarelor de carne si lapte ale Romaniei, si nu numai, va avea loc la Hotel Alpin din Poiana Brasov in zilele de 12 si 13 mai, sub titlul "SUBFINANTARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri in calea unui business de succes, intr-o economie aflata in dezechilibru".   Specializat in procesarea laptelui, domnul George Grecu este absolvent al Universitatii Dunarea de Jos-Galati-Facultatea de Chimie Alimentara. Ulterior multiplelor cursuri de specializare, efectuate in strainantate (Sheffield Hallam University-England, Tetra Pak-USA, Italian institute for Foreign Trade, Deutsche Management Service etc.), George Grecu a fost Inginer tehnolog si, ulterior, Director de Productie al firmei Napolact-FrieslandCampina.   Alaturi de doamna Delia Nica-Director Executiv al AMRCR, si Dorin Cojocaru-Presedinte APRIL, domnul Grecu va fi speaker in dezbaterea cu titlul "Multi am fost, putini am ramas, ca va fi maine?", care va avea loc in ziua de 12 mai, la finalul Workshop-ului Procesatori-LAPTE.   Pentru a fi exact acolo unde se discuta cele mai acute probleme ale Industriei laptelui si lactatelor din Romania, va invitam sa va numarati printre participantii la eveniment. Detalii, la telefon 021.223.25.21 sau pe site-ul meat-milk.ro. (In imagine, George Grecu, in dialog cu Daniel Constantin, la editia Meat & Milk 2015)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2