Tehnologii

261

Diana SRL a donat Spitalului din Râmnicu Vâlcea 2000 de teste COVID-19

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Compania Diana, din Râmnicu Vâlcea, prin vocea doamnei Adina Crăciunescu-Director de Marketing, transmite că “Împreună acționăm responsabil! Avem o responsabilitate față de oamenii care ne oferă atât de mult zi de zi, astfel că simțim nevoia să dăm înapoi comunității.  Ca urmare a acestei atitudini, Diana a donat către Spitalul Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea 2000 de teste COVID-19 și 200 de halate.

De asemenea, anunţă că este alaturi de autoritatile locale, sustinând cu produse pentru peste 2500 pachete pentru persoanele aflate in izolare. Încercăm să nu ne oprim aici si să fim în continuare alături!

Într-o situatie de criza si de consum, compania Diana depune toate eforturile necesare pentru a-şi face treaba cat mai bine si a asigura continuitatea productiei si preparatelor din carne DIANA. Într-o situatie de criza e clar că reteaua de magazine DIANA TREBUIE sa ramana deschisa.

Măsuri de protecţie în sectorul de producţie

Fiind o companie cu peste 1300 de angajati, masurile si preventie au fost diverse, in functie de specificul activitatii. În unitatea de productie monitorizam constant starea sanatatii tuturor angajatilor nostri, carora li se verifica temperatura la accesul in fabrica/abator/sectii/depozite; monitorizam constatn personalul care a calatori in zone de risc si le imopunem auto-izolarea daca este nevoie.

Am limitat contactul angajatilor cu persoane din exteriorul companien, restrictionand accesul in unitate; am reorganizat turele astfel incat sa minimizam interactiunea si contactul intre angajati;am inmultit procedurile de igienizare si dezinfectie atat a spatiilor de productie, cat si a colegilor nostri.

În rețeaua de Magazine DIANA a fost implementat un set de reguli de siguranta pentru clientii  nostri, reguli deja binecunoscute: diminuarea programului de munca, limitarea unui nr de clienti in magazin, de pastrare a distantei, de incurajare a folosirii platii cu cardul, de cumparaturi cumpatate, de igienizare a mainilor, de igienizare a tuturor suprafetelor cu care intra oamenii in contct dar si o serie de dotari suplimentare pentru sporirea sigurantei pentru colegii nostri: panouri de protectie in zona caselor de marcat, manusi, masti, viziere, toate avand ca scop preventia si siguranta!”, a afirmat doamna Adina Crăciunescu, citată de Forbes.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2