Stiri

685

Dezbateri de maxim interes la Expo-Conferița Internațională Meat.Milk. 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

De fiecare dată, dezbaterile prilejuite de conferințele Meat.Milk au reușit să capteze întreaga atenție a participanților.

Suntem convinși că așa se va întâmpla și la ediția din acest an, care va avea loc în zilele de 27 și 28 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

După cum informează agenția infoGROUP, în după-amiaza zilei de 27 mai vor fi organizate două dezbateri. În prima, cea rezervată sectorului de LAPTE, au fost invitați să ia cuvântul domnii Adrian Pintea-Secretar de Stat în MADR, Dorin Cojocaru-Președinte APRIL, Petru Bertean-Președinte FCBR și Daniel Frei-Președinte Bovicoop.

A doua dezbatere a zilei va fi dedicată sectorului de CARNE, la care au fost invitați să participe ca speakeri domnii: Sorin Minea-Președintele Federației Romalimenta, Dana Tănase-Director Executiv ARC și Ioan Ladoși-Președinte APCPR.

În aceeași după-amiază va avea loc și sesiunea Forum Retail, la care vor participa domnii Paul Anghel-DirectorGeneral ANPC, George Bădescu-Director Executiv AMRCR și Ștefan Pădure-Președinte APAR.

Ziua rezervată dezbaterilor va fi încheiată de Consiliul Femeilor de Afaceri, în care doamnele Ruxandra Laura Coc-Manager Doripesco, Alina Donici-Managing Partner Artesana, Carmen Gavrilescu-Președinte APSSR și Maria Verdeși-Manager Zimbria, vor analiza condiția femeii în mediul de business actual, promovarea doamnelor în cadrul companiilor pe baza competențelor, pregătirea profesionala și integrarea femeilor în activități lucrative, responsabilitate-recunoaștere-respect etc.

Informații și înscrieri pe www.meat/milk/conferintawww.meat-milk.ro[email protected] și la telefon: 021.223.25.21.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2