Tehnologii

234

De ce este important să verificăm cu Twinsensor laptele pentru reziduuri de antibiotice?

autor

MeetMilk.ro

distribuie

In aceasta perioada de incertitudine, fara precedent, este nevoie sa ne bazam pe solutiile dovedite- „TwinSensor“ –Test rapid pentru determinarea simultana a antibioticelor de tipul β-lactam si tetracicline in lapte.

„TwinSensor“ este un test verificat si dovedit cu timpul, care satisface pe deplin nevoile dvs. De rapiditate, acuratete si rezultate repetabile, asigurand un proces de productie lin si siguranta obligatorie pentru consumatori.

“TwinSensor“ este conceput pentru a se adapta cu usurinta la mediul dvs. De productie, oferind informatiile necesare pentru receptia laptelui necesare pentru controale, audit si gestionarea riscurilor.         

De ce TwinSensor? Avantajele TwinSensor:
-Calitate europeana la cel mai inaltnivel! – Fabricat in Europa, de catre compania belgiana UniSensor. - Corespunde cerintelor legislatiei Europene. - Validat de catre  ILVO (AFNOR and AOAC expert laboratory) - Pentru un randament mai mare - Pentru o mai buna eficienta a culturilor starter - Pentru un proces mai bun de coagulare - Fara gust amar a produselor lactate - Pentru coacerea corecta a branzei - Testul este destinat testarilor zilnice mai multor probe de lapte. - Acest test nu necesita prelucrarea, purificarea sau extragerea probelor. - FARA rezultate fals pozitiv sau fals negativ - Detecteaza cele mai multe si des intalnite grupuri de antibiotici - β-lactam si tetracicline – inclusiv cefalosporinele - Detecteaza concentratii mici (la nivel de limita) de antibiotice - Rezultat in doar 6 minute la 40°С - Detecteaza antibiotic sub MRL - Posibilitate de citire vizuala sau instrumentala cu cititorul de ultima generatie Readsensor 2 - Rezultatul nu este influentat de falsificari si impuritati - Rezultat RAPID si PRECIS - Fara rezultate nevalide  - Pentru toate tipurile de lapte (UHT, lapte praf, lapte crud) - Pentru lapte de fiecare specie – vaca, oaie, capra, bivolita - Practic si usor de utilizat – poate fi utilizat atat de de laboranti, cat si de soferi si cumparatori  

Va da siguranta ca plasati produse sigure si de calitate inalta pe piata!

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2