Tehnologii

276

Danone și-a numit noul CEO

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Consiliul de administrație al Danone s-a reunit pentru a aproba numirea în funcție a lui Barry Callebaut, Antoine de Saint-Affrique, în funcția de director executiv, potrivit rapoartelor mass-media locale.

Ziarul Le Figaro a raportat știrea duminică, spunând că „sosirea lui de Saint-Affrique în fruntea grupului va fi formalizată luni seara”, într-o întâlnire condusă de președintele Giles Schlepp.

Ziarul a informat, de asemenea, că actualul CEO al lui McCain, Max Koeune, împreună cu fostul director executiv al lui Mars și L'Oréal, Nathalie Roos, au fost, de asemenea, printre potențialii candidați la rol.

Anterior, De Saint-Affrique a anunțat pe 22 aprilie că va renunța la fabricantul de ciocolată elvețian Barry Callebaut la sfârșitul lunii august, provocând speculații că va fi un candidat de top pentru a prelua la Danone.

Fabricantul de iaurt caută să-l înlocuiască in acest fel pe Emmanuel Faber, care a fost destituit în martie după ce acționarii activiști au urmărit compania și performanțele sale recente în comparație cu colegii din industria alimentară.

Mai mulți oameni apropiați de această chestiune au declarat pentru Reuters că De Saint-Affrique este una dintre persoanele care candidează pentru funcția de CEO și unul a spus că este cel care a ocupat locul de muncă.

Potrivit lui Le Figaro, odată instalat în funcție, provocările sale nu vor lipsi, noul CEO fiind obligat să desfășoare planul „Local First”, stabilit de predecesorul său, precum și să pună în aplicare măsuri de „revenire” în urma Criza COVID-19.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2