Stiri

264

Danone anunță o investiție de 100 de milioane de euro în China

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Potrivit DairyReporter, Danone a anunțat o serie de investiții despre care a spus că va consolida capacitățile pieței locale, sprijinul și angajamentul activității sale specializate în nutriție din China.

Investițiile de 100 de milioane de eur includ deschiderea unui centru de cercetare în științe deschise la Shanghai, dobândirea capacităților locale de formulare a laptelui pentru sugari și extinderea capacității de a dezvolta în continuare oferte de hrană în scopuri medicale speciale, adică hrană pentru oameni. ale căror cerințe nutriționale nu pot fi îndeplinite de alimente normale.

De asemenea, compania a anunțat că Unitatea de afaceri de nutriție pentru nou-născuți din China, a obținut certificarea B Corp, pentru a deveni cel mai mare B Corp din Asia.

Noul Centru de cercetare pentru științe deschise Danone, pentru nutriția care transformă viața, va servi drept platformă Danone pentru a efectua studii și cercetări în regiune, cu accent pe laptele matern și sănătatea intestinelor.

Compania a declarat că va putea dezvolta produse și servicii de nutriție mai relevante, bazându-se pe cunoștințe și științe locale și contribuind la agenda „China sănătoasă 2030” a țării.

Facilitatea va reuni sectorul public, instituțiile medicale și academice, partenerii de afaceri și consumatorii și va combina eforturile a peste 100 de cercetători în domeniile nutriției și științei consumatorilor, calitatea și siguranța alimentelor și inovația digitală.

Investiția include și achiziția Murray Goulburn Dairy (Qingdao) Co Ltd de la Saputo Dairy Australia. Acest lucru aduce o marcă înregistrată de formulă de lapte pentru sugari și o instalație din Qingdao. Finalizată în iunie 2020, tranzacția înseamnă că Danone are acum prima instalație de producție pentru formula laptelui pentru sugari în China.

Investiția va beneficia, de asemenea, de instalația avansată de nutriție medicală a companiei din Wuxi, provincia Jiangsu, care îi va permite să dezvolte soluții de suplimente nutritive lichide pe bază de proteine ​​și să-și extindă alimentele pentru oferte cu scop medical special pentru a sprijini în mod nutritiv îmbătrânirea sănătoasă și a facilita recuperarea pacienților bolnavi .

Véronique Penchienati-Bosetta, vicepreședinte executiv, nutriție de specialitate, a declarat: „De vreo treizeci de ani Danone servește nevoile oamenilor din China, atât pentru alimentația timpurie cât și pentru nutriția celor bolnavi sau în vârstă.

Deschiderea Open Science Research Center, dobândirea capacităților de fabricație locală și certificarea B Corp sunt repere cheie pentru prezența Danone în China, deoarece ne vor permite să investim în mod responsabil în promovarea unor diete sănătoase și echilibrate, bazate în cercetarea științifică și adaptat la nevoile, obiceiurile și tradițiile chinezești în materie de nutriție și sănătate.

„Această investiție demonstrează în continuare credința lui Danone în potențialul de creștere pe termen lung al formulei de lapte pentru sugari și a pieței nutriției medicale din China și în puterea nutriției de a avea un impact pozitiv asupra traiectoriilor de sănătate”, se arată în comunicatul citat de DairyReporter.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2