Tehnologii

527

Daikin este Partener al conferinței Meat.Milk 2023

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Compania Daikin este partener al conferinței Meat.Milk care va avea loc în zilele de 29 și 30 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Conform parteneriatului, compania își va expune soluțiile de refrigerare în spațiul special amenajat pe care îl va avea pe platoul din fața hotelului. Iată cum se definește compania Daikin:

”Soluții de refrigerare pentru lanțul frigorific complet – Refrigerare Staționară

Constantin Gîscă – Key Account Sales Food Retail

În Daikin întotdeauna cautăm să ajutam clienții noștri în obiectivul de a obține un viitor mai eficient și mai ecologic printr-o varietate de inovații tehnologice, oferind o gamă variata de produse și servicii specializate.

Putem implementa soluții pentru orice nevoie de refrigerare, de la ferma pâna la raft, respectând legislația internațională și având că scop central siguranța și fiabilitatea sistemelor, un impact redus asupra mediului înconjurător și costuri de operare reduse. Toate acestea pentru a păstra produsele proaspete și clienții mulțumiți, pe parcursul întregului an.

CO2 Conveni-Pack

Daikin a dezvăluit noul CO2 Conveni-Pack care este conceput special pentru a fi utilizat în aplicații de toate dimensiunile - de la magazine mai mici din centrul orașului până la magazine mai mari din afara orașului - datorită designului său modular. Soluția integrată CO2 Conveni-Pack HVAC-R îndeplinește toate cerințele magazinului pentru confort de încălzire, ventilație, aer condiționat și refrigerare. Folosind energia recuperată de la consumatorii de frig pentru încălzirea spațiului de vânzare, consumul de curent electric poate fi redus cu până la 50% în comparație cu un sistem convențional.

CO2 ZEAS

CO2 ZEAS este o gamă de unități frigorifice compacte, foarte eficiente din punct de vedere energetic, care utilizează agent frigorific natural CO2, combinând performanța cu o amprentă redusă, costuri reduse de operare și zgomot redus. Eficiența energetică ridicată se datorează tehnologiei Inverter, care asigură un raport de compresie mai mic în funcție de cererea de putere la fiecare treaptă, o temperatură de refulare mai scăzută, o presiune mai mică asupra compresorului și o durată de viață mai lungă.

Unitate Monoblock cu R290

Soluție frigorifica comerciala pentru spatii limitate pe baza de agent frigorific natural R290 (propan) care satisface cerințele de eficiență energetică si amprentă redusă de carbon a industriei. De asemenea, funcționează cu zgomot redus și reprezintă un cost total scăzut de proprietate. Fiind compactă, unitatea poate fi montată și în tavan și vine cu un sistem inovator de monitorizare la distanță cu o aplicație dedicată și servicii cloud pentru o utilizare eficace.

Soluții de refrigerare pentru lanțul frigorific complet – Refrigerare Transport

Ovidiu Repanovici – Regional Service & Sales Officer East Transport Refrigeration

Având misiunea de a atinge zero net emisii de carbon, agregatele electrice de refrigerare Zanotti combina designul modular si eficienta energetica, pentru a oferi soluții flexibile si inovatoare, care definesc viitorul lanțului de frig, optimizând totodată costul operării.

Gama electrica Zanotti / Daikin oferă:

› Compatibilitate cu autovehiculele electrice, hibride si convenționale;

› Înalta performanta, impact redus asupra mediului, generând zero emisii de carbon;

› Mentenanța simpla si servicii post-vânzare rapide in rețeaua de parteneri, pentru a asigura costuri operaționale reduse;

› Configurații flexibile, pentru a îndeplini nevoile clientului si tipurile diferite de autovehicule;

› Design inovator si adaptabil, ce păstrează aerodinamica si estetica autovehiculului

› Alimentate din acumulatori independenți (6 -12 Kw) prevăzut cu sistem invertor, cu încărcare direct la rețeaua electrica 230V;

› Sistemul nu influențează autonomia autovehiculului electric;

› Configurații multiple ale bateriei, in funcție de autonomia autovehiculului;

› Compatibilitate cu telematica, permițând controlul unității si al nivelului bateriei de la distanta;

› Garanție 2 ani inclusa, precum si opțiunea Daikin Service 24/7, oferita de rețeaua dedicata de parteneri:

Daikin Transport Refrigeration se străduiește să devină cea mai bună alegere a clienților în ceea ce privește refrigerarea transportului rutier, oferind o personalizare de neegalat în întreaga sa gamă produse dedicate pentru vehicule comerciale și reducând costul total de proprietate prin încorporarea fiabilității și inovației Daikin de renume mondial.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2