Stiri

172

CSB a lansat un sistem de trasabilitate completă

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Specialistul IT pentru industria alimentară, CSB-System International a lansat un sistem complet de trasabilitate completă pentru procesatorul german, lider pe piața de carne, Vion Convenience, informează Globalmeatnews. Sistemul permite produselor din carne de vită să fie urmărite de ambalajul lor din retail înapoi la fermă și chiar până la tag-ul original de la urechea animalului.

Acesta utilizează un manual de input prin intermediul unei stații CSB-Rack sau o notificare Electronic Data Interchange (EDI)  pentru a colecta toate datele și istoricul fiecărei bucăți de carne livrate companiei. Cu toate acestea, în cazul în care mai multe carcase sunt prelucrate împreună - de exemplu, pentru carnea tocată - o nouă serie de lot este creată și care leaga toate informațiile cu privire la gamele de produse diferite.   Sistemul de trasabilitate completă permite ca toate produsele din carne de vită Vion să fie urmărite de la raftul din retail  înapoi la ferma de origine și la crotaliile individuale.  

Vizualizarea completă a ciclului de viață a unui produs

Dirk Kirchner, șeful departamentului de producție al companiei Vion este foarte mulțumit de soluția de trasabilitate CSB-System, care îi permite să vadă ciclul de viață al unui produs "la simpla apăsare a unui buton", atât pe ecranul computerului său, precum și pe hârtie. "Acest lucru este foarte util atunci când vorbesc cu medicii veterinari sau cu comercianții cu amănuntul de produse alimentare", a explicat Kirchner. "Cu dovezi bazate pe lot-număr, putem demonstra chiar" în alb și negru ", care este cantitatea de materie primă achiziționată, care este cantitatea vândută și cât mai avem în stoc în momentul acela. Am creat cea mai mare transparență absolută în activitatea noastră. Acest lucru oferă atât nouă cât și clienților noștri  siguranță maximă, prin folosirea sosistemului nostru de trasabilitate completă. " Întreprinderi de top au dovedit că pentru a te distanţa de concurenţă, este necesară planificarea, organizarea şi optimizarea eficientă a proceselor de afaceri. CSB oferă soluții pentru eficientizarea în mod continuu a proceselor dintr-o firmă, operând inclusiv în România.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2