Tehnologii

241

Cris-Tim își livrează produsele către consumatori și prin comenzi on-line

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Cris-Tim, unul dintre liderii procesării cărnii din România, își livrează produsele la comandă, către toți consumatorii.

După cum se arată în comunicat, ”Astăzi, este mai important ca nicicând să fim cât mai responsabili și grijulii cu stilul nostru de viață. Pentru sănătatea noastră și a celor dragi este necesar să fim foarte atenți cu igiena noastră și cât mai cumpătați cu drumurile și ieșirile în locuri aglomerate.

Cris-Tim susține acest demers și fie că poftești la un mic dejun delicios, o gustare rapidă sau o bunătate de meniu, noi îți aducem chiar la tine acasă produse sigure și delicioase, pentru orice gust și orice moment al zilei.

Produsele feliate, ambalate în vid, în inovatorul ambalaj skin, au 45 de zile termen de valabilitate, dublu față de produsele concurente, datorită Tehnologiei prin Înaltă Presiune-HPP. Cris-Tim este singura companie din România care deține această tehnologie.

Tehnologia HPP este cea mai nouă și naturală metodă de păstrare a prospețimii pe întreaga perioadă de valabilitate a produselor! Această tehnologie utilizează apă rece aplicată peste produsele ambalate cu o presiune de 6.000 bari timp de 3 minute, rupând membrana celulară a microorganismelor patogene care pot determină toxiinfecții alimentare.

Astfel, se inhibă dezvoltarea ulterioară în interiorul ambalajelor a microorganismelor, păstrând prospețimea produselor și prelungind într-un mod natural termenul de valabilitate a acestora până la 45 de zile.

Trebuie doar să te uiți după categoria dedicată de produse Cris-Tim din meniul aplicațiilor partenere de livrare de mâncare”. Produsele Cris-Tim se livrează prin rețelele Glovo, Take Away și FoodPanda.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2