Tehnologii

245

Cris-Tim a devenit Partener și va participa la Meat.Milk 2021

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Unul dintre liderii procesării cărnii din România, precum și deținătorul mărcii și companiei Mugura, de procesare a laptelui, Cris-Tim, a devenit Partener al ediției festive a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2021 și va fi prezent în secțiunea Movie.

Despre compania pe care o conduce, domnul Radu Timiș-Președintele grupului, afirmă: ”Cris-Tim este una dintre cele mai cunoscute companii de pe piața de mezeluri din România, la baza căreia stau câteva valori importante: grija pentru oameni, responsabilitatea, inovația, tradiția și calitatea. Oferim o gamă diversificată de produse alimentare, sigure și proaspete.

Așa am clădit Cris-Tim. Suntem mândri de relația strânsă pe care o avem cu clienții nostri și suntem hotărâți să fim aproape de ei și de partenerii noștri mai departe, pentru a construi împreună viitorul pe care ni-l dorim.”

Începând cu aprilie 2019, Grupul Cris-Tim este primul producător românesc certificat de către ARIG (Asociația Română Pentru Intoleranță la Gluten, membru cu drepturi depline al Asociației Europene a Societăților de Celiachie).

Peste jumătate din produsele aparținând mărcilor Cris-Tim, Matache Măcelaru‘ și Obrăjori au obținut certificarea internațională “Gluten Free” în urma auditului realizat de către Asociația Română Pentru Intoleranță la Gluten (ARIG).

Această certificare este menționată pe ambalaj prin simbolul Crossed Grain, singurul standard internațional care certifică siguranța produselor fără gluten.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2