Stiri

141

Criogenarea asigură nivel scăzut de deshidratare a produselor

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Ultimele dezvoltări în tehnologia înghețării prin criogenare vor fi făcute public de către compania BOC, parte a Linde Group la ediția din acest an a expoziției Foodex. Compania va expune modele pentru două noi tehnologii lansate recent pe piață, informează Foodmanufacture. Modelul Cryoline CW este un sistem de înghețare multi-funcțional care combină caracteristicile de înghețare rapidă de înaltă calitate (IQF) cu eficiența unui tunel conectat care permite utilizatorilor să schimbe linii de producție rapid și eficient.Tehnicile IQF asigură un produs de înaltă calitate printr-o deshidratare minimă. Sistemul spirală de înghețat, Cryoline XF  a fost creat pentru a stimula capabilitățile de volum ale sistemelor mecanice. Echipamentul furnizează până la 10 ori mai mult rata de transfer a căldurii decât sistemele similare și reduce deshidratarea până la 80%. Keith Nicholson, senior specialist în tehnologie alimentară al BOC a declarat: Piața este din ce în ce mai competitivă iar asta însemnă o presiune mare pe companii pentru a asigura un nivel de calitate înaltă produselor și în același timp costurile să fie minime.”

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2