Tehnologii

233

Creștere masivă pe piața tehnologiilor de procesare

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Potrivit Markets and Markets, se preconizează că piața globală a echipamentelor de prelucrare și manipulare a alimentelor va crește de la 130,6 miliarde USD, în 2021, la 175,1 miliarde USD până în 2026, înregistrând o rată de creștere anuală compusă (CAGR) de 6,0% în perioada de prognoză.

Produsele din carne, lactate și panificație sunt unele dintre aplicațiile majore ale echipamentelor de prelucrare și manipulare a alimentelor și alimentelor.

Consumul tot mai mare de produse alimentare pe bază de proteine, carne congelată, produse de panificație congelate și preferința tot mai mare pentru produsele alimentare sănătoase în țările dezvoltate vor conduce la cererea pentru o producție mai mare de alimente.

Această creștere a cererii pentru diverse produse alimentare va genera, la rândul său, cererea de echipamente de prelucrare și manipulare a alimentelor.

În mod similar, în industria produselor lactate, cererea pentru diverse echipamente pentru o gamă largă de aplicații conduce la creșterea pieței echipamentelor de prelucrare și manipulare a alimentelor.

Potrivit indicelui de lactate de la Tetra Pak, consumul global de produse, cum ar fi laptele, brânza și untul, este de așteptat să crească cu 36% în următorul deceniu, ajungând la peste 710 milioane de tone echivalent lapte lichid până în 2024.

Cererea în plină expansiune pentru produsele lactate este observată în principal în economiile emergente, cum ar fi India, China și țările din America Latină.

Această cerere este alimentată de creșterea populației, urbanizarea rapidă, venitul disponibil crescut și apariția și modernizarea instalațiilor din lanțul frigorific, cum ar fi transportul și depozitarea frigorifice.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2