Stiri

221

Convenția EDA 2021 va avea loc Bruxelles

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Asociația Europeană a Produselor lactate (EDA) a anunțat detaliile Convenției sale anuale 2021. Evenimentul va avea loc la Hotel Leopold, la Bruxelles, Belgia, vineri, 1 octombrie, între orele 10:45 și 13:15, informează DairyReporter.

Desfășurat la câteva zile după summit-ul ONU privind sistemele alimentare, evenimentul EDA va analiza tema sistemelor alimentare durabile și rolul produselor lactate europene.

Conferința începe cu profesorul Roel Jongeneel de la Universitatea Wageningen din Olanda, care stabilește scena și abordează ambițiile europene pentru animale și produse lactate.

Sub actuala președinție slovenă a UE, prezentarea principală va fi dată de Aleš Irgolič, secretarul de stat sloven pentru agricultură, urmat de Lukáš Víšek (membru al cabinetului prim-vicepreședinte executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans) și Hester Maij (director corporativ RFC public & Afaceri de reglementare). O discuție pe podium cu membrii panelului și o sesiune de întrebări și răspunsuri vor încheia conferința.

EDA a declarat că este necesară înregistrarea în avans pentru prezența fizică din cauza limitelor de capacitate rezultate din pandemia Covid-19 în curs.

Conferința va fi transmisă în direct prin Zoom și linkul va fi trimis în prealabil participanților online.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2