Stiri

265

Conferința ”Natural Refrigerants” va avea loc în perioada 23-25 februarie la București

autor

MeetMilk.ro

distribuie

AB Tehnic Profesional și AB Frigo Consult Tehnic organizează cea de-a doua ediție a manifestării Natural Refrigerants – Conferință & Expo. Evenimentul va avea loc în perioada 23-25 februarie 2023, la World Trade Center- Hotel Pullman-București (Sala New York)

NATURAL REFRIGERANTS este singurul eveniment din România dedicat industriei frigorifice și aer condiționat, care conține toate elementele unui ansamblu remarcabil: conferință, expoziție și training.

După succesul primei ediții și în urma feedback-ului participanților, revenim în 2023 cu a doua ediție. Și de data aceasta, evenimentul va reuni companii de profil internaționale care vor fi prezente în cadrul unei expoziții de profil.

Pe parcursul celor trei zile în care se va desfășura evenimentul NATURAL REFRIGERANTS, specialiști din domeniu: tehnicieni, ingineri, consultanți - din proiectare și execuție - vor participa la conferințe și un program de training unde vor fi dezvăluite cele mai noi tehnici de asigurare a lanțului frigorific în industriile de profil, pe baza de noi produse și soluții.

În prezent și în viitorul apropiat, normele de mediu nu mai permit folosirea refrigeranților clasici și de aceea este important să cunoașteți echipamentele moderne și soluțiile tehnice în care acestea pot fi integrate. La eveniment se vor căuta răspunsuri la cele mai acute probleme, cum ar fi:

-Care sunt noile practici?

-Cum va trebui întreaga industrie frigorifică să se conformeze normelor și legislației actuale pentru adaptarea la noile regulamente privind protecția mediului și prevenirea în viitor a schimbărilor climatice?

Veți afla răspunsurile la aceste întrebări, și multe altele, în cadrul evenimentului. Informații suplimentare și înscrieri pe: www.naturalrefrigerants.ro

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2