Repere

228

Conferința Meat.Milk 2021 va avea un caracter sărbătoresc

autor

MeetMilk.ro

distribuie

În acest an, Expo-Conferința Internațională Meat.Milk va avea un caracter sărbătoresc, consemnând cea de-a zecea ediție. În funcție de condițiile sanitare din România, evenimentul este programat să fie organizat în a doua parte a lunii mai a anului 2021.

Ca de fiecare dată, evenimentul va reuni elita profesioniștilor din cele două sectoare, fermieri, procesatori, furnizori de tehnologii și materii prime,  reprezentanți ai marelui retail, ai asociațiilor profesionale sau ai autorităților statului.

Din programul acestei ediții nu vor lipsi prezentările de companii, secțiunea B2B-Expo, Movie Meat.Milk, Forum Retail, dialogul direct cu reprezentanți ai MADR, APIA, ANSVSA, ANPC și reprezentanții asociațiilor profesionale sau momentele de networking, însă, organizatorii pregătesc un program îmbunătățit, menit să faciliteze identificarea oportunităților de dezvoltare a afacerilor tuturor participanților.

Cu siguranță, marcarea celor zece ediții ale celui mai mare eveniment de profil din România, conferința Meat.Milk, va avea în program și momente speciale.

Tematica generală, titlul ediției din 2021 și programul detaliat vor fi anunțate în perioada imediat următoare. Informații și înscrieri pe www.meat/milk/conferinta, www.meat-milk.ro, [email protected] și la telefon: 021.223.25.21.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2