Repere

213

Conferința Meat.Milk 2021, momentul perfect pentru prezentarea directă a celor mai noi tehnologii și produse

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Cea de-a zecea ediție a expo-conferinței internaționale Meat.Milk, care se va desfășura în zilele de 24 și 25 mai la Hotel Alin din Poiana Brașov, va reprezenta pentru participanți nu doar un moment de sărbătoare, ci și oportunitatea de a lua contact cu cele mai noi tehnologii destinate sectoarelor de carne și lapte.

Și de această dată, seciunea Business to Business-Expova fi organizată într-un spațiu de maximă vizibilitate. Vor fi puse la dispoziție standuri propice dialogului dintre profesioniștii prezenți la eveniment, prezentării detaliate a ofertelor companiilor expozante, precum și degustării de produse premium din carne și lapte.

La rândul ei, secțiunea Movie Meat.Milk, care a căpătat în timp o deosebită consistență, ca punct distinct în program, va oferi companiilor o excelentă oportunitate de prezentare.Ca urmare firmele pot opta pentru proiecția pe ecranele evenimentului a unui film de companie de cca. 3 minute.

Filmele vor fi proiectate pe ecranele conferinței în Sesiuni și pe monitoarele care vor fi montate la recepția Expo-Conferinței, dar, vor fi preluate și de transmisia tv live, asigurată de postul de televiziune Agro TV, partener media exclusiv a, conferinței.

Informații suplimentare pe site-ul meat-milk.ro/conferinta. Înscrieri, la [email protected] și la telefon 021.223.25.21.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2