Repere

293

Conferința Meat.Milk 2020 își va axa tematica pe implicațiile Covid-19 asupra sectoarelor de Carne și Lapte ale României

autor

MeetMilk.ro

distribuie

A noua ediție a Expo-Conferintei Internationale Meat.Milk,  care se va desfășura în toamna acestui an la Hotel Alpin din Poiana Brașov, își va adapta programul și tematica ținând cont de implicațiile maladiei Covid-19 asupra sectoarelor de carne și lapte ale României.

Conceptul programului va fi axat pe ideea reconstrucției celor două sectoare, începând de la activitatea de fermă, și până la retail, luând în calcul modificările petrecute deja în piață, relațiile de afaceri, comportamentul de consum al românilor, impactul internațional etc.

Și ediția din acest an va reuni elita profesioniștilor din cele două sectoare, fie dacă ne referim la fermieri, procesatori, furnizori de tehnologii și materii prime, fie, ai reprezentanților marelui retail, ai asociațiilor profesionale sau ai autorităților statului.

Din programul acestei ediții nu vor lipsi prezentările de companii, secțiunea B2B-Expo, Movie Meat.Milk, Forum Retail, dialogul direct cu reprezentanți ai MADR, APIA, ANSVSA, ANPC, Romalimenta, ARC, APRIL, APCPR, FCBR, APAR, ACEBOP, Gala Premiilor Meat.Milk sau minutele de networking, însă, organizatorii pregătesc un program îmbunătățit, menit să faciliteze identificarea oportunităților de dezvoltare a afacerilor tuturor participanților.

Tematica generală, titlul ediției din 2020 și programul detaliat vor fi anunțate în perioada imediat următoare. Informații și înscrieri pe www.meat/milk/conferinta, www.meat-milk.ro, [email protected] și la telefon: 021.223.25.21.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2