Stiri

212

Conferința Internațională Anuală a USAMV Cluj-Napoca

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Un forum dinamic, care a acoperit o gamă largă de domenii științifice, Conferința internațională anuală ”Științele Vieții pentru Dezvoltare Sustenabilă” a avut loc la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca,  cu participarea a 200 de specialiști din România și străinătate.

Evenimentul s-a concentrat pe schimbul de experiențe științifice, idei și concepte inovatoare, perspective în agricultură, horticultură, știință a plantelor și animalelor, știința și tehnologia alimentației, biotehnologii și medicină veterinară, cu scopul de a încuraja inter și transdisciplinaritatea.

Pe parcursul reuniunii internaționale, mai precis în 23 septembrie, USAMV Cluj-Napoca a decernat, în Aula ”Mihai Șerban”, titlurile de Doctor Honoris Causa Prof. Dr. Dirk C. de Graaf, de la Universitatea din Gent (Belgia), respectiv Prof. Dr. Gilles Dupré, de la Universitatea de MedicinăVeterinară din Viena (Austria).

USAMV Cluj-Napoca a fost reprezentată la conferință de specialiști de la cele cinci facultăți, care s-au alăturat invitaților din țară și celor din Algeria, Bulgaria, Burkina Faso, Germania, Grecia, Iran, Maroc, Polonia, Spania și Serbia.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2