Tehnologii

771

Conferința EFSA 2023 se va desfășura la București în zilele de 11 și 12 octombrie

autor

MeetMilk.ro

distribuie

ANSVSA informează că ediţia din 2023 a Conferinţei va avea loc în perioada 11-12 octombrie 2023, la București, Hotel Ramada Plaza, Bd. Poligrafiei nr. 3-5 A, în sala Australia începând cu ora 9.00.

Conferința are ca scop transferul de cunoștințe în comunitatea evaluatorilor de risc prin facilitarea schimbului de cunoștințe și promovarea instrumentelor și metodologiilor de evaluare de risc, în domeniile de responsabilitate ale EFSA.

Evenimentul face parte din activitățile tailor made derulate de către EFSA prin intermediul Punctului Focal EFSA România, cu sprijinul reprezentanților României în Forumul Consultativ al EFSA şi al experților din cadrul organizațiilor înscrise pe lista art. 36 și se va desfășura în perioada 11-12 octombrie 2023 (activitatea tarilor made 2.10: Effective knowledge transfer across the RA community: facilitation of knowledge sharing and promotion of RA tools and methodologies in select areas of RA).

Prima zi a conferinței este dedicată subiectelor care se subscriu tematicii referitoare la alimente și sănătatea umană.

Lucrările conferinței vor aduce în dezbatere aspecte ale evaluării riscurilor (instrumente și metode moderne), riscurile asociate alergiilor alimentare, precum și provocări în domeniul siguranței alimentelor.

Subiectele abordate în cea de-a doua zi a conferinței vor aduce în discuție aspecte legate de sănătatea și bunăstarea animală, biosecuritate și rezistența antimicrobiană.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2