Tehnologii

243

Comtim-Steak House

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Smithfield România păstrează tradiția Comtim și oferă produse din carne de porc de cea mai bună calitate, cu un gust autentic românesc, provenită de la porci crescuți în România și hrăniți cu cereale românești.

Carnea de porc produsă de Smithfield România în Banat continuă o tradiție unică. Păstrează calitatea gustului inconfundabil de carne de porc proaspătă, iar Comtim rămâne sursa de Hrană bună. În mod responsabil.

Acolo unde pasiunea pentru carnea de porc produsă responsabil se îmbină cu inovația, rezultatul este un produs care aduce cu sine nostalgia unor mese savurate în tihnă. Fără griji. Doar gust veritabil.

Gama Comtim -Extinderea portofoliului de produse cu valoare adăugată

În ultimii 5 ani,principalul obiectiv al companiei noastre a fost extinderea portofoliului de produse cu valoare adăugată, destinate în special retailului modern. Totodată, schimbarea stilului de viață și a obiceiurilor culinare, lipsa experienței în pregătirea meselor acasă și a timpului dedicat preparăriiacestora, precum și interesul consumatorilor pentru un stil de viață sănătos au contribuit la creșterea cererii pentru produse Ready-to-Eat.

Produsele Comtim au fost întotdeauna apreciate pentru gustul fraged, de carne proaspătă,dar și pentru savoarea originală, unică, de carne autentic românească.

Prin gama SteakHouse, Comtim aduce originalitate și propune produse de restaurant, la tine acasă!

Pentru cei care preferă produsele ready-to-eat, am creat gama Comtim Steak House – Produse cu semnătură, formată din produse inedite, inovatoare, unice ca și concept în piață. Produsele au fost definitepentru a reprezentaidentitatea Comtim ca marcă ambasador cu cele mai importante atribute:

-produs 100 % românesc

-siguranță alimentară

-gust autentic

-produse originale

Steak House by Comtim – Signature Products reprezintă o gamă “brand experience” marca Comtim, care oferă consumatorilor produse premium, preparate după tehnici moderne de gătire, care mai au nevoie să se odihnească la cuptor doar 10 minute pentru a dezvălui un gust echilibrat și o textură desăvârșită.

Deasemenea, pentru dezvoltarea strategiei produsului, obiectivul principal a fost îmbunătățirea indicelui de performanță calitate-preț pentru consumatori și concentrarea atenției noastre asupra oportunității de a ne diferenția de concurență în ceea ce privește aspectele de calitate.

Beneficiile produselor sunt:

  • Preparate cu semnătură
  • Produse inovatoare – restaurantul tău de acasă
  • Materie primă atent selecționată
  • Doar ingrediente naturale
  • Tehnici de gătire moderne (slow cooking) care au impact minim asupra calității nutrienților
  • Profil nutrițional optim

Gama de produse Comtim Steak House-Produse cu semnatură este formată din:

SCĂRICICĂ MARINATĂ 500g

TOMAHAWK DE PORC 450g   

CHOPS DE PORC 350g

  • 100% DELICIOS
  • 100% PROASPĂT
  • 100% ROMÂNESC
  • 0%  COMPROMISURI
  • DOAR 10 MINUTE LA CUPTOR

Steak House Comtim este un rezultat unic al Excelenței Operaționale Smithfield România!

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2