Tehnologii

626

Comtim, măiestria cărnii de porc 100 % românească

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Cu o poveste care a început să fie scrisă încă din anul 1967, Comtim reprezintă azi, în România, un simbol al calității și al gustului original românesc. De-a lungul anilor, am oferit constant produse de carne de porc autentice, realizate în sistem integrat, menținându-ne în același timp angajamentul față de calitatea produsului și siguranța alimentară.

Cu o prezență puternică în industrie-marcată de constanță în calitate și de client service excelent, Comtim se bucură în prezent de poziția de lider, fiind cel mai mare brand național de carne de porc românească. Produsele marca Comtim sunt realizate în sistem integrat, - de la fermă la furculiță - care ne conferă avantajul controlului întregului lanț de producție, asigurând trasabilitatea, calitatea, prospețimea produsului și astfel, gustul inegalabil al cărnii de porc.

Avem grijă ca porcii din fermele noastre să fie hrăniți cu cereale de cea mai bună calitate, achiziționate de pe piața din România și să se bucure de o creștere sănătoasă, în conformitate cu cele mai stricte standarde de bunăstare animală.

Portofoliul de produse Comtim a fost conceput pentru a satisface toate gusturile și preferințele de

consum. În 2023, invităm iubitorii gustului de carne de porc 100% românească să descopere Comtim din perspectiva produselor care se regăsesc în piață în ambalaje noi, moderne, de culoare roșie, ușor de recunoscut la raft.

În spatele fiecărui produs care poartă logo-ul Comtim se află ani de experiență în domeniul industriei

alimentare și o echipă de profesioniști devotați,care își asumă responsabilitatea de a livra gustul autentic, calitate și siguranța alimentară.

Producția noastră respectă cele mai înalte standarde de calitate și igienă, iar fiecare produs Comtim

este atent verificat pentru a ne asigura că păstrăm încrederea și satisfacția clienților noștri. Indiferent

de nevoile de consum, produsele noastre se regăsesc acum în moduri diverse de ambalare:

de la atmosferă modificată și ambalare sub vid, la varianta modernă de ambalare de tip FlowPack, atât pentru cantități mici și medii, cât și pentru gastro (ambalare pentru sectorul HoReCa), fiind prezenți în piață pe toate canalale principale de distribuție.

Mai multe detalii despre Comtim găsiți pe rețelele sociale.

Comtim, prin portofoliul de produse cu ambalaj roșu, este structurat astfel:

Piese principale Comtim

Pentru cei care apreciază rețetele tradiționale, oferim piese principale numite Originale, o materie primă de calitate pentru restaurantul tău de acasă, destinată gătirii meniurilor complete, cu un conținut ridicat de proteină de origine animală. Gospodinele, bucătarii, artizanii culinari vor fi încântați de portofoliul nostru dezvoltat în aceastăcategorie de produse.

Produse feliate Comtim

Pentru rețetele ușor de preparat și delicioase, avem piese feliate, Special Cuts - Fasonări profesionale, perfect calibrate, ideale pentru preparatele rapide, fără compromisuri la gust sau calitate, și nu în ultimul rând pentru cei care sunt preocupați de controlul porțiilor servite.

Tocatele Comtim (Tocate - Mix Piese - Rețete Speciale)

Încurajăm versatilitatea culinară a fiecăruia cu tocatele Comtim, care pot fi folosite pentru produse tradiționale, mici/cârnați/carne tocată sau produse moderne- burger. Fie că preferați preparatele clasice sau căutați combinații inovatoare, tocatele Comtim, prin calitatea și savoarea carnii, vă vor încânta cu siguranță papilele gustative și vor aduce bucurie în bucătăria fiecărui gurmand.

Produse marinate Comtim

Pentru cei care doresc să economisească timp, am inclus în portofoliul Comtim carne proaspătă marinată cu rețete speciale, gata pentru gătire rapidă și gust garantat. Procesul de marinare permite gustului condimentelor să pătrundă în carne, ceea ce adaugă profunzime și complexitate aromei, oferind o experiență culinară satisfăcătoare.

Produse Comtim frăgezite

Pentru cei care caută o textură fină și moale, am pregătit carnea proaspătă frăgezită cu tehnologie Comtim, ideală pentru preparate rapide și savuroase. Într-un mediu culinar în continuă evoluție, produsele de carne frăgezită se remarcă prin valoarea lor gustativă și versatilitatea lor în bucătărie, aducând plăcere și satisfacție în fiecare masă.

Produse Comtim gata preparate

Aceste produse alimentare sunt gata preparate și pot fi consumate direct sau după încălzirea ușoară. Special concepute pentru a oferi o soluție rapidă și convenabilă pentru consumatorii moderni care au un stil de viață agitat și nu dispun de mult timp pentru gătit, dar care nici nu doresc să facă rabat la calitatea meselor zilnice.

Tehnologiile de gătire Slow Cook și de ambalare sub vid utilizate în produsele Comtim readymeal asigură păstrarea gustului șiprospețimii ingredientelor, oferind consumatorilor o experiență plăcută la fiecare masă.

Conserve Comtim

Nu uităm nici de cei care sunt obișnuiți cu mesele frugale, care preferă conservele acasă sau în drumeții. Aceste conserve, preparatele originale Comtim cu gust românesc, sunt ideale pentru consum direct sau pentru a da un plus de savoare rețetelor contemporane.

Conservele necesită doar deschiderea ambalajului pentru a fi consumate, eliminând necesitatea gătitului sau a pregătirii elaborate a mesei. Datorită ambalajului compact și ermetic, conservele Comtim oferă un plus de conveniență, fiind ușor de transportat și pot fi depozitate fără a ocupa mult spațiu.

Alege Comtim, gustul care ne unește!

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2