Stiri

107

Companiile românești au început negocierile la Alimentaria 2014

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Ieri, în prima zi cu adevărat plină a târgului Alimentaria 2014, care se desfășoară la Barcelona, standurile companiilor românești prezente la cel mai mare evniment dedicat industriei alimentare mondiale, au fost ținta numeroșilor vizitatori. Alături de oaspeții de rând ai manifestării, care au degustat produsele expuse, în spațiile de negociere organizate special, reprezentanții firmelor românești au început deja dialogurile cu achizitori din occident, reprezentanți ai marilor lanțuri de magazine din Vest, tehnologi, specialiști din cele mai variate domenii.

Deocamdată, nu putem face o evaluare, dar, potrivit numărului mare de discuții strict profesionale, se pare că, pentru firmele prezente în aceste zile la Barcelona, Alimentaria 2014 va fi un succes. Amintim că sectorul românesc de carne este reprezentat de: Caroli, Cristim, Agricola, Kosarom, Aaylex, Sergiana, Scandia, Vascar, Elit, Mariflor, Andromi și Inorogul.

Putem spune, însă, că o notă distinctă a făcut-o firma spaniolă Campofrio, care operează și în România, firmă care a prezentat numeroase noutăți în secțiunea de inovații a târgului. Dialogând cu reprezentanții spanioni, ni s-a spus că există speranțe ca, măcar o parte dintre noile propuneri sortimentale să fie preluate și de filiala din România. Vom reveni cu detalii. (Corespondență și fotomontajde la Barcelona, Nicoleta Trifu și Elena Radu-2 aprilie) 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2