Tehnologii

223

Comagrimpex B&B va expune în secțiunea Expo a conferinței Meat.Milk 2022

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Participantă de tradiție la expo-conferința internațională Meat.Milk, compania Comagrimpex B&B  își va expune și în acest an ultima ofertă de tehnologii din domeniul procesării laptelui, în secțiunea B2B Expo.

Totodată, Comagrimpex B&B va benegficia și de proiectarea a două filme de prezentare în secțiunea Movie Meat.Milk, în cele două zile ale evenimentului care va avea loc în zilele de 6 și 7 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

Prezenta firmei Comagrimpex B&B la aceasta manifestare se datoreaza faptului ca reprezintă grupul italian Della Toffola cu care construiește in Romania fabrici de lapte la cheie sau retehnologizează fabrici existente cu echipamente de procesare si linii de imbuteliere moderne.

Anul acesta în cadrul secțiunii Movie Meat.Milk va prezenta un film care va conține informații despre cel mai nou proiect in curs de finalizare, si anume fabrica noua a cunoscutului producator Artesana.

Acest proiect se succede la un interval scurt de timp fata de cealalta fabrica realizata, si anume Mirdatod, producatorul vestitei Telemea de Ibanesti, brand inregistrat si cunoscut la nivel de Comunitate Europeana.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2