Stiri

554

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al conferinței Meat.Milk 2023

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Compania CMC Grup Broker de Asigiurare a devenit Partener al Expo-Confeinței Internaționale Meat.Milk 2023, care va avea loc în zilele de 29 și 30 mai la Hotel Alpin din Poina Brașov.

În cadrul evenimentului, domnul Marius Maier, proprietarul companiei, va susține o prezentare în dimineața zilei de 29 mai. Iată cum își descrie firma principiile după care se ghidează în activitatea sa:

“RISK MANAGEMENT sau RISK IN MANAGEMENT ?

Suntem alaturi de antreprenori, cu strategii care si-au dovedit eficienta, cu expertiza a carei valoare adaugata ne-a dus an de an spre noi provocari, cu o deschidere in a le intelege provocarile de azi pentru a gasi in unele cazuri solutii care au fost preluate apoi de piata. Pasiunea ne este la fel de puternica, iar cifrele (de la an la an tot mai frumoase) sunt doar o rezultanta din aceasta ecuatie care are tot mai multe variabile.

Informarea, documentarea fructificarea oportunitatilor existente/care apar si invatarea din experientele celor ce ne-au mers inainte sunt doar cateva din elementele luate serios in considerare.

Vom dezbate in cadrul conferintei din anul aceste cateva idei care vor ajuta participantii sa isi limiteze vulnerabilitatea la risc.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2