Repere

270

Cele mai noi tehnologii, prezentate la Meat.Milk 2020

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Expo-Conferința Internațională Meat.Milk, care va avea loc în acest an în zilele de 5 și 6 octombrie 2020, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va oferi participanților oportunitatea de a lua contact cu ultimele informații din domeniul tehnologic, dar și de a dezbate pe marginea celor mai grave subiecte care vizează sectoarele de carne și lapte.

Ședința generală din dimineața zilei de 5 octombrie va fi rezervată prezentărilor de companii. Potrivit programului alcătuit de organizatori, primii care vor veni în fața asistenței, vor fi reprezentanții partenerilor premium, gold și silver, care vor prezenta activitatea propriilor companiilor.

Nu vor lipsi, însă, prezentările de tehnologii de procesare sau ambalare, soluții de durabilitate, tehnologii de sănătate animală, siguranță alimentară ori sănătate a personalului, în condiții de evoluție a maladiei Covid-19.

Având în vedere caracterul cu totul excepțional al acestei ediții, în ziua de 5 octombrie au fost programate două dezbateri: Ferma/Carne-Lapte, care va avea titlul ”Sectorul zootehnic românesc, între a fi și a nu fi”, și Procesatori/Carne-Lapte, care va avea titlul ”Recostrucția sectoarelor de carne și lapte ale României trebuie să înceapă acum”.

Din program, nu va fi omisă nici secțiunea Movie Meat/Milk, care va consta în proiecții de filme de companie după fiecare prezentare business, atât în ziua de 5, cât și în ziua de 6 octombrie.

Detalii, informații și înscrieri, la [email protected] și pe www.meat-milk.ro/conferinta

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2