Stiri

271

Ce strategie trebuie să urmeze Europa în producția de păsări de curte?

autor

MeetMilk.ro

distribuie

PoultryWorld informează că Asociația producătorilor europeni de carne de pasăre, Avec, a organizat o discuție în care președintele asociației și gazda panelului, Gert Jan Oplaat, a subliniat rolul important al sectorului european al cărnii de pasăre în furnizarea de carne sănătoasă și accesibilă, protejând în același timp mediul. De asemenea, Avec a anunțat cu mândrie lansarea Cartei sale de durabilitate. Alte discuții interesante legate de industrie au inclus cele referitoare la provocările producției de proteine din UE și la funcționarea interioară a „Cartei de la Bruxelles”.

Producția durabilă de furaje – unde se potrivește fitogenia?

Viitorul nutriției păsărilor a fost discutat în ultima oprire a turneului „Conecting the world” al companiei germane de nutriție animală, Dr Eckel.

Aproximativ 40 de experți în nutriție animală din întreaga lume s-au adunat pentru a asculta idei despre sustenabilitate și bunăstarea păsărilor în producția de furaje. În acest articol aruncăm o privire asupra vorbitorilor și a ceea ce au discutat.

Strategii alternative pentru controlul infecției cu salmonella

Produsele de pasăre sunt adesea semnalate ca o sursă de infecție cu salmonella, care a devenit o problemă de sănătate publică la nivel mondial.

Sunt recomandate strategii alternative bazate pe hrănire și nehrănire pentru a controla infecția cu salmonella la păsările de curte și pentru a reduce costurile de producție.

Africa de Nord se confruntă cu criza producției de păsări

A existat un strigăt uriaș în Egipt spre sfârșitul anului trecut, după ce o serie de videoclipuri care arată sufocarea și moartea a zeci de pui au devenit virale.

Se pare că acest lucru se întâmpla de luni de zile, producătorii afirmând că au recurs la sacrificarea puilor tineri din cauza creșterii vertiginoase a prețurilor la furaje, fără a fi sigur că hrana va fi disponibilă în cantitățile necesare în lunile următoare.

Sfaturi de top pentru a asigura calitatea cojii de ou

Coaja unui ou poate fi privită ca o fereastră către sănătatea, managementul și productivitatea efectivelor, iar o creștere bruscă sau timpurie a numărului de secunde ar trebui să fie întotdeauna investigată, deoarece aceasta poate alerta fermierul asupra unei probleme înainte ca găinile să fie chiar examinate. .

Evaluările de asigurare a păsărilor de curte urmează să crească

Cea mai mare schemă de asigurare din Marea Britanie, Red Tractor, urmează să își mărească numărul de evaluări ale cărnii de pasăre începând cu luna aceasta (martie 2023) de la fiecare 12 luni la fiecare 9 luni „pentru a echilibra aspectele practice ale inspecțiilor de pasăre cu necesitatea de a menține niveluri ridicate de biosecuritate în industrie”.

Importanța dimensiunii particulelor făinii de soia

În timp ce făina de soia este o sursă majoră de proteine în dietele pentru păsări de curte, în acest articol ne uităm la impactul dimensiunii particulelor asupra valorii nutriționale a făinii de soia și asupra costului producției de furaje.

Nu există risc crescut pentru sănătatea umană de la H5N1 la păsările de curte

În urma unei evaluări detaliate de către Agenția de Securitate a Sănătății din Marea Britanie, oficialii au stabilit că nu există un risc crescut pentru sănătatea umană din cauza amenințării tulpinii eurasiatice de gripă aviară H5N1. Dar încrederea este scăzută și situația necesită o revizuire regulată.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2