Ferma

343

Ce s-a întâmplat nou în industria cărnii de porc?

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Evoluția pieței din industria creșterii porcilor și a cărnii de porc este cât se poate de dinamică. Iată o sinteză a ultimelor noutăți din domeniu, realizată de PigProgress.

Farm Health Guardian lansează o nouă funcție de biosecuritate

Lansată la World Pork Expo, cea mai nouă funcție a Farm Health Guardian le permite managerilor fermei și medicilor veterinari să verifice conformitatea cu biosecuritatea. „Regulile” pentru camioane și remorci pot fi configurate astfel încât anumite vehicule să fie alocate unui grup de proprietăți, flux de proprietate sau ordine de vizită sau chiar dacă este necesară spălarea camioanelor înainte de o vizită.

ThaMa-Vet introduce seringi cu dozare fixă ​​pentru porci

ThaMa-Vet a lansat 2 noi seringi pentru porci care combină precizia de dozare fixă ​​cu un butoi transparent. ThaMa 312 și ThaMa 313, cele mai recente adăugări la linia de seringi automate pentru porci a companiei, sunt seringi simple sau duble din metal, cu doză fixă, precum și seringi automate cu butoaie de sticlă reglabile.

Enzima furajeră Elanco reduce amprenta de carbon a producției de porci

Elanco a anunțat că studiile arată că enzima sa Hemicell XT din dietele porcilor descompune compușii care influențează performanța, β-mananii, rezultând mai puțină energie risipită și o integritate intestinală îmbunătățită, îmbunătățind sănătatea animală și sustenabilitatea produselor și reducând costurile de hrană și amprenta de carbon ( până la 4,2%).

Nettex demonstrează că îmbogățirea nutriției porcului previne mușcarea cozii

Studiile efectuate de Nettex cu purcei având în vedere noul său produs de îmbogățire a blocului de furaj presat de 20 kg CalmBlock au arătat reduceri (12%) ale mușcăturii de coadă. Aceste blocuri includ fier și Phytotec, un amestec de extracte de plante și componente de drojdie cu efecte de stimulare a apetitului.

De asemenea, compania a lansat StopBite, un spray pentru coadă cu gust amar care are proprietăți de igienizare și poate ajuta la uscarea rănilor minore pentru a permite o vindecare mai rapidă a pielii.

Boehringer Ingelheim și Universitatea din Minnesota lansează foaia de parcurs pentru eradicarea Mycoplasma hyopneumoniae

Boehringer Ingelheim și Universitatea din Minnesota au lansat Foaia de parcurs pentru eradicarea M. hyopneumoniae pentru a ghida veterinarii și producătorii prin procesul de eradicare a M. hyopneumoniae. Resursa încorporează cercetări și îndrumări referitoare la metodele de expunere rafinate, întrebări de diagnostic, determinarea zilei 0 și confirmările de încheiere a efectivului, printre altele.

Boehringer Ingelheim oferă sprijin pentru extinderea amprentei „La întâlnire”

Boehringer Ingelheim sponsorizează podcastul industriei porcine „La întâlnire”. Găzduit de medici veterinari și lideri de gândire din industrie, „At The Meeting” aduce ascultătorilor cele mai recente știri din industria sănătății porcinelor și abordează problemele din industria cărnii de porc prin conversații cu alți lideri din industrie.

Adisseo anunță a treia ediție a Grantului său internațional de cercetare

Grantul Adisseo va aloca 1 milion de euro în următorii 3 ani pentru a finanța proiecte de cercetare care abordează provocările cheie din alimentația animalelor, investigând abordări nutriționale pentru porci și păsări de curte.

Propunerile trebuie să se concentreze pe soluții durabile care abordează provocările globale ale schimbărilor climatice și aplicarea conceptului One Health în producția animală. Perioada de depunere a cererii de pre-propunere este deschisă până pe 2 septembrie.

Noul sediu global al Novus este axat pe viitor

Novus International se concentrează pe cercetare, dezvoltarea de noi produse și inovare într-un nou loc pe care să-l numim acasă în SUA. Compania și-a mutat sediul global din Missouri la 17988 Edison Avenue din St. Louis.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2