Stiri

204

Carrefour Polska a redus prețurile la peste 18.500 de produse

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Carrefour Polska a redus prețurile la peste 18.500 de produse, ca urmare a deciziei guvernului polonez de a suspenda TVA-ul la anumite produse alimentare, informează ESMagazine.

Retailerul a adaugat încă 1.000 de articole pe listă, oferind aproape 20.000 de produse la prețuri reduse începând cu 1 februarie.

Prețurile reduse se aplică unei game de articole aflate în categoria TVA de 5%, inclusiv fructe și legume, mezeluri și carne, ulei, produse lactate și pâine, printre altele.

Lidl și Aldi au anunțat, de asemenea, că vor reduce prețurile la aproximativ 2.000 de produse în Polonia, potrivit rapoartelor presei.

În decembrie anul trecut, Polonia a anunțat intenția de a reduce TVA-ul pentru unele alimente la zero începând cu 1 februarie, ca parte a unui program de reduceri de taxe și alocații în numerar menit să atenueze impactul inflației în spirală asupra consumatorilor.

Nu este prima inițiativă de acest fel. La începutul anului 2020, Carrefour Polska a introdus o garanție a prețurilor neschimbate pentru 150 de produse cu etichetă privată, ca răspuns la situația economică dificilă legată de pandemia de coronavirus.

Inițiativa le-a oferit clienților certitudinea prețurilor fixe ale produselor populare de zi cu zi, precum făina, zahărul, lactatele, precum și produsele de igienă, inclusiv hârtie igienică sau prosoape de hârtie.

În 2021, retailerul și-a lansat campania pe termen lung – Prețuri mici ca înainte, care a permis cumpărătorilor să cumpere o gamă largă de produse la prețuri atractive.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2