Stiri

120

Cargill Nutriție Animală a lansat un nou program

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Cargill Nutriție Animală a lansat un nou program de nutriție animală, prin divizia pentru hrana animalelor din cadrul Cargill, având ca scop îmbunătățirea eficienței hranei pentru animale și a utilizării nutrienților la porcii pregătiți pentru finisare.

  Compania cu sediul în SUA a spus că aceste îmbunătățiri ar putea ajuta la reducerea cheltuielilor fermierilor destinate hranei animalelor în timpul ultimei faze de creștere a porcilor. Programul include pachete nutriționale și substanțe nutritive pentru a susține îmbunătățirea eficienței hranei pentru animale; îmbunătățiri semnificative ale sistemului MAX al firmei Cargill pentru hrănirea animalelor; și cele mai bune practici în domeniul managementului enzimelor. Brooke Humphrey, director general pentru tehnologiile de hrană a porcinelor în cadrul Cargill Animal Nutrition (Cargill Nutritie Animală), a declarat următoarele: ”Clienții sunt foarte sensibili la costul furajelor consumate de animale în timpul etapei de finisare a carcasei acestora, având în vedere că în cursul respectivei etape se consumă aproximativ 70% din hrana pe care animalele o îngurgitează în timpul vieții lor. El a arătat că acest nou program este menit să ajute producătorii să controleze prețul hranei pentru animale și să evalueze ”costul real al programelor lor de nutriție”. Programul de alimentare a suinelor în faza de finisare a carcasei acestora folosește tehnologia Cargill de completare a hranei cu o serie de aditivi - în special enzime, aditivi care sunt utilizați pe scară largă la nivel mondial în această ultimă fază de creștere porcinelor – personalizând pentru fiecare fermă în parte aplicarea deja cunoscutului sistem de hrănire intitulat MAX Cargill. În cele din urmă, acest program îmbunătățit de hrănire a suinelor îi ajută pe fermieri să-și maximizeze profitabilitatea și să își controleze costurile pe kilogramul de carne câștigat. Noul program va fi lansat la nivel regional pe parcursul anului viitor.  

Cargill Nutriție Animală în România

  Cargill Nutriţie Animală furnizează soluţii comerciale personalizate partenerilor din America, Europa şi Asia, în producţia de furaje pentru animale. În România, Cargill Nutriţie Animală produce şi comercializează/distribuie brand-urile Purina şi Cargill. Linia principală de produse se adresează următoarelor segmente de consum: Vaci de lapte, bovine de carne, porcine, ovine și caprine, păsări, iepuri, vânat, pești.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2