Stiri

96

Bucătăriile lumii: Risotto al negro di seppie

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Reteta face parte din programul de educație culinară “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis și Restaurantul Il Corso. Reteta italiană a fost oferită și preparată de Restaurant Il Corso și poate fi degustată  27 februarie 2014, de la ora 19, cu 30% reducere, în cadrul restaurantului din Str. Alexandru Constantinescu nr. 1, București, sector 1 (Rondul Arcului de Triumf). Ingrediente:160 grame de orez, 30 g ceapă, 50 ml vin alb, 5 g cerneală de sepie, 100 ml supă de peşte, 20 g unt, Pu’in ulei de măsline Arpis, Sare, piper – după gust, 200 g calamari necurăţaţi Mod de preparare: Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit în uleiul de măsline Arpis. Se adaugă orezul, vinul alb şi calamarii. Compoziţia se lasă pe foc până scade puţin, apoi se adaugă supa de peşte şi cerneala de sepie.Se amestecă în permanenţă pentru a se evita lipirea orezului. Se adaugă sare şi se lasă la fiert 12-14 minute.La final se adaugă untul. Partenerul principal Partenerul principal al programului de educație culinară ”50 de săptămâni în bucătăriile lumii” este brandul premium Arpis, lansat în 1992. Portofoliul de produse Arpis conține făină de mălai, făină din grâu, gris, otet balsamic, ulei de porumb, ulei de măsline etc.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2