Stiri

107

Brazilia – variații în exportul de carne

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Pentru primele sase luni ale anului 2014, volumul exporturilor de carne de pui continua sa creasca treptat, fata de anul trecut, in timp ce volumul de carne de porc a scazut, crescand astfel valoarile exporturilor. Pentru carnea de porc proaspata, datele de la ABPA arata ca exporturile au scazut cu 1% in perioada ianuarie-iunie a acestui an fata de anul precedent, ajungand la 200.700 de tone. Veniturile au crescut cu 12.6% la 635.9 milioane dolari. Pentru luna iunie, atat volumul cat si valoarea au crescut cu 13.5% la 38.900 tone, respectiv cu 77.9% ajungand la o valoare de 157 milioane dolari. Datele colectate de catre Asociatia Braziliana de Proteine Animale (ABPA) arata ca intre ianuarie si iunie exporturile braziliene de carne de pui (inclusiv pui intregi, taiate, prelucrate si sarate) au crescut cu 0.7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in valoare totala de 1.902.000 tone. Veniturile au scazut cu 9.2% ajungand la o valoare de 3.718 miliarde dolari. Pentru luna iunie exporturile de carne de pui au scazut cu 3.1% la 296.400 de tone, de asemenea si veniturile au scazut cu 2.2% la 617.6 miliarde dolari. (agrobroker.ro)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2