Stiri

201

Biofach 2022 va avea loc în perioada 15-18 februarie

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Potrivit comunicatului transmis redacției infoALIMENT Magazin, după un hiatus din cauza pandemiei, perspectivele sunt excelente pentru reluarea târgurilor la fața locului până la 1 septembrie 2021, cu condiția să existe o scădere susținută a ratelor de infecție.

De ceva vreme, pregătirile au fost, de asemenea, în plină desfășurare pentru runda 2022 a BIOFACH, Târgul Mondial pentru Alimentele Organice și VIVANESS, Târgul Internațional pentru Îngrijirea Personală Naturală și Organică.

După o ediție digitală de succes în 2021, comunitatea de produse alimentare organice și cosmetice naturale și organice se va aduna la centrul de expoziții de la Nürnberg pentru următorul său eveniment în perioada 15-18 februarie 2022.

Organizatorii expoziției combinate au introdus un nou program de marți până vineri, care va oferi diferiților jucători din sector o zi suplimentară în timpul săptămânii pentru mult așteptata lor vizită la târg.

Acest lucru mărește, de asemenea, timpul disponibil pentru schimbul de informații și cunoștințe, descoperirea tendințelor și inovațiilor și bucurarea întâlnirilor personale cu alți membri ai comunității lor.

În acest sens Danila Brunner, director BIOFACH / VIVANESS la NürnbergMesse, a declarat: „Din numeroasele conversații pe care le-am purtat cu ei, știm că expozanții, vizitatorii și reprezentanții mass-media așteaptă cu nerăbdare următorul BIOFACH / VIVANESS 2022 la fața locului din Nürnberg la fel de mult ca și noi ca o echipa.

Această pereche de târguri este un eveniment care prosperă oferind o experiență multisenzorială. Acest lucru va fi apoi posibil din nou, deși în limitele unui concept conform Covid, desigur.

Lucrăm deja cu suflet și suflet la următoarea rundă a târgului comercial combinat, încorporând cele mai bune aspecte din experiența digitală a clienților noștri în 2021 pentru a ne asigura că le oferim cea mai mare valoare adăugată posibilă pentru participarea lor la Nürnberg în 2022.

În următoarele săptămâni și luni, vom continua să ne consultăm cu clienții noștri în timp ce pregătim ediția următoare. Documentele de înregistrare pentru potențialii expozanți vor fi disponibile în următoarele zile.

Abia așteptăm să vă vedem și să vă vorbim din nou în persoană, așa că dorim să vă adresăm o invitație călduroasă acum. Așteptăm într-adevăr întâlnirile noastre față în față la locul de la Nürnberg! ”

Valoare adăugată: BIOFACH / VIVNAESS 2022 cu suplimente digitale

În plus față de târgul fizic din centrul de expoziții, intenționăm, de asemenea, să încorporăm anumite elemente digitale în BIOFACH și VIVANESS 2022. Acestea includ accesul la prezentări selectate de la Congresul BIOFACH și VIVANESS, instrumente extinse de comunicare și de stabilire a programărilor și un prezentare cuprinzătoare a expozanților cu numeroase funcții de căutare și filtrare.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2