Stiri

239

Biofach 2021 în ediție digitală, s-a încheiat azi, la Nurnberg

autor

MeetMilk.ro

distribuie

După cum am fost informați prin intermediul comunicatului transmis redacției Meat.Milk de Messe Nurnberg, varietatea globală a alimentelor organice și a produselor naturale și organice de îngrijire personală a fost expusă la BIOFACH, Târgul comercial mondial pentru produse alimentare organice și VIVANESS, Târgul internațional pentru îngrijirea personală naturală și organică, care au avut loc între 17 și 19 februarie 2021.

Totuși, de data aceasta, în loc să aibă loc în sălile de expoziție din Nürnberg, întâlnirea internațională de clasă pentru sector au avut loc în formă pur digitală. Un total de 1.443 de expozanți la BIOFACH / VIVANESS eSPECIAL, 102 dintre ei reprezentând VIVANESS / produse și servicii naturale de îngrijire personală, au contribuit activ la formatul evenimentului oferind sesiuni de degustare digitală și prezentări de produse, de exemplu.

Reprezentanții sectorului au participat timp de trei zle la prezentări ale produselor, schimbul de cunoștințe, etc.

Desigur, CONGRESUL BIOFACH și VIVANESS au fost o parte integrantă a eSPECIAL, iar participanții au putut experimenta standul digital pentru produse noi, cu inovațiile și tendințele sale de produse, pe lângă multe alte puncte de atracție.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2