Tehnologiieye

443

Azotul Amoniacal menținut la concentrații scăzute și în sezonul rece
MeatMilk

Autor

MeatMilk.ro

Distribuie pe

facebooktwitter
article

Procesul aerob prin care compușii Azotului, în special Amoniacul, se oxidează transformându-se în Nitriți (N2O3), care ulterior în Nitrați (N2O5), se numește nitrificare. Bacterile responsabile cu transofrmarea compușilor Azotului în Nitriți fac parte din genul Nitrosomonae, iar transformarea Nitriților în Nitrați este posibilă doar prin intermediul bacteriilor din genul Nitrobacter. Temperatura este un factor important în desfășurarea proceselor de reducere a Azotului Amoniacal, prin urmare scăderea temperaturii influențează simțitor viteza de nitrificare. Pentru a menține nitrificarea în parametrii optimi este nevoie de adaos de biotehnologii. Biotehnologiile au ca și scop principal îmbunătățirea procesului de nitrificare.   Microcat XNL este un biopreparat special conceput pentru îmbunătățirea procesului de nitrificare în condiții de temperaturi scăzute, condiții care încetinesc drastic activitatea microorganismelor.   Utilizat regulat, Microcat XNL menține stabilitatea microbiologică și menține concentrația de Azot Amoniacal sub limitele maxime admise la deversare. Analiza sistemului de epurare, stabilirea graficului de dozare și consultanța, este gratuită pe toată perioada de aplicare. Dr. Ing. Alin HAPCA 0748538844 [email protected].

Ai aflat ceva nou din acest articol?

Articolul anterior
Articolul urmator

Citește și:

Ești gata să-ți dezvolți afacerea ?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi știri.