Stiri

232

AZM a participat la “Romanian Beef Master

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Potrivit unui comunicat, evenimentul Romanian Beef Master by Radu Zărnescu a fost un succes si AZM a participat acolo prin intermediul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în calitate de partener instituțional, cu reprezentarea domnului ministru Adrian Oros și domnului Sabin Fărcaș, director general adjunct al Agenției Naționale a Zonei Montane.

Organizatorii au îmbinat cu succes gastronomia înaltă cu promovarea consumului de carne de vită româneasca, demonstrând încă o data susținerea și sprijinul pentru fermierii români, prezenți în număr mare la acest eveniment.

Îmbinând educația culinară cu promovarea produselor românești se aduce în prim plan o realitate care trebuie să ne facă să ne îndreptăm atenția către dezvoltarea turismului gastronomic, una dintre soluțiile de valorificare superioară a producției interne.

Evenimentul s-a desfășurat pe două direcții esențiale: competiția pentru titlul Romanian Beef Master și măsurarea profesionalismului bucătarilor prezenți în folosirea diferitelor tehnici și ustensile de gătit, specifice altor culturi: tandoor, India, țestul din fontă Texas, SUA, smoker, SUA, sous-vide, consomme, etc.

Juriului, format din 18 jurați, i-a revenit sarcina de a stabili titlul de cea mai bună echipă de bucătari români specializați în prepararea cărnii de vită. La finalul competiției, juriul a deliberat, iar Premiul cel mare a fost oferit echipei nr. 5, formată din Adrian Șipoteanu, Ioan David și Gigi Fedeleș.

AZM felicită câștigătorii, ca de altfel pe toți concurenții! Felicitări organizatorilor Radu Zărnescu și Iulia Dragut și mult succes în organizarea ediției cu numărul 2.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2