Stiri

221

Auchan sustine Turneul International Stradivarius 2020

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Auchan Retail Romania informeaza printr-un comunicat ca s-a alaturat si in acest an, Turneului international Stradivarius si sustinem cu mandrie cea de-a XIII-a ediţie a Turneului Internațional Stradivarius, numita in acest an, „PIAZZOLLA 99”.

Proiectul continua in acest an cu o serie de 12 concerte în România,  în aer liber. Organizatorii au sperat și au așteptat până în acest moment reîntâlnirea cu publicul iubitor de muzică clasică, și, cu multă bucurie, dorim să anunțăm seria de concerte pe care violonistul Alexandru Tomescu – Vioara Stradivarius Elder Voicu și artistul argentinian de bandoneon, Omar Massa, au pregatit-o pentru această ediție, a XIII-a.

Turneul Internațional Stradivarius a parcurs o călătorie minunată, XII ediții pline de experiențe frumoase exprimate prin Muzică, Atitudine, Valori si, mai presus de orice, prin apropierea de publicul tradițional dar și cel mai tânăr și neexperimentat, iar violonistul Alexandru TOMESCU, liderul acestui proiect, crede în angajamente pe termen lung, în întâlniri care rezistă timpului și își dezvoltă adevărata valoare, asemeni muzicii.

Programul din acest an, la cea de-a XIII-a editie, are durata de 75min și conține lucrări de Astor Piazzolla – Bruno y Sarah, Calambre, Night Club 1960, Oblivion, Libertang revoluționează genul muzical într-o formă colorată, cu un limbaj ritmic original, spirit puternic dramatic și pasionat. Haendel  – Adagio in Re major, Bach – Aria pe coarda sol, Beethoven – Duo in do major, Massenet – Meditatia, Kreisler – Preludiu si Allegro, Porumbescu – Balada, Omar Massa – Avincis Tango.

A CRY FOR SOLITUDE- este o lucrare muzicală în prima audiție și este compusă special pentru acest turneu, de către compozitorul  DAN POPESCU.

Întreaga echipă a Turneului Internațional Stradivarius 2020 are în vedere o serie de schimbări care ne obligă la un efort comun care să dea încredere și siguranță. 

Totodată, planurile organizatorilor vor fi în concordanță cu restricțiile impuse de autorități, vă invităm să respectați toate regulile impuse pentru a fi cu toții protejați și sănătoși. Turneul se incheie in data de 20 septembrie. Detalii, pe www.auchan.ro

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2