Stiri

214

Asociația Aberdeen Angus a devenit membru Pro Agro

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Federația Națională PRO AGRO, reprezentativă pentru agricultura, zootehnia și industria alimentară românească, anunță cu bucurie cooptarea unui nou membru, al cincisprezecelea, respectiv aderarea Asociației Aberdeen Angus România.

În plină campanie de strângere de specialiști pentru reprezentarea fermierilor români la nivelul Uniunii Europene, respectiv prin participarea la grupurile de lucru și lucrările Copa Cogeca, organizație care unește vocile fermierilor la nivel European, această adeziune nu face decât să întărească și să consolideze poziția PRO AGRO la nivel național.

Suntem convinși că doar împreună putem reprezenta onorabil fermierii din România, și doar împreună putem să ne asigurăm că suntem auziți de factorul decident de la nivel național dar și european.

Ne bucurăm că aderarea Asociației Aberdeen Angus România a fost acceptată în Federația Națională PRO AGRO cu un vot exprimat în unanimitate “pentru”. De asemenea ne bucurăm să primim în rândurile noastre o asociație care are un personal a cărui medie de vârstă este sub 30 de ani, fiind convinși că viitorul aparține tinerilor.

Reprezentanții Asociației Aberdeen Angus România au confirmat acceptarea și implementarea obiectivelor PRO AGRO, urmând ca în perioada imediat următoare să ne sincronizăm modul de lucru și implementarea să se finalizeze.

Asociația Aberdeen Angus România este singura asociație acreditată pentru conducerea registrului genealogic la rasa Aberdeen Angus în România. În cadrul asociației sunt mai bine de 1.000 de membri cu peste 70.000 de capete de taurine din rasa Aberdeen Angus și metiși cu aceasta.

PRO AGRO rămâne o organizație deschisă dialogului, și a parteneriatelor care pot aduce plus valoare în activitatea de reprezentare activă a intereselor fermierilor din România.

Președinte PRO AGRO – Ionel ARION

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2