Stiri

511

Artesana își va expune în premieră la conferința Meat.Milk produsele din categoria Premium

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Compania Artesana, unul dintre liderii calității procesării laptelui din România, va participa la cea de-a XII-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk care se va desfășura în zilele de 29 și 30 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

Cu această ocazie, compania își va prezenta produsele lactate la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo. Cu siguranță, participanții care vor degusta produsele expuse se vor convinge încă o dată de calitatea produselor unei companii care și-a stabilit ca valori următorul Decalog:

1.     Fără compromisuri.

2.     Lapte livrat de la furnizori aleși pe sprânceană, vizitați personal de Alina și Daniel. Fermieri care le-au dovedit că au grijă de bunăstarea animalelor pe care le cresc, plătiți corespunzător pentru eforturile lor.

3.     Intervenție minimă asupra laptelui pentru păstrarea tuturor calităților lui.

4.     Rețete autentice, adaptate laptelui românesc și sezonalității lui.

5.     Igienă absolută în fabrică, mai ceva ca în spitale.

6.     Testări frecvente ale materiei prime de la fermieri. Calitate, parametri, sănătate. Respectarea cu sfințenie a tuturor standardelor de calitate și siguranță a produselor.

7.     Angajați bine pregătiți și dedicați. Oameni care împărtășesc valorile lui Daniel și pe ale Alinei. Dispuși să învețe și să se autodepășească.

8.     Ambalaje de sticlă. Întotdeauna de sticlă. Așa ca pe vremuri. Pentru păstrarea produselor în condiții optime.

9.     Grijă pentru angajați, grijă pentru rodul muncii lor, grijă pentru clienți.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2