Tehnologii

233

Aqua DP a devenit Partener și își va expune tehnologiile la Meat Milk 2021

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a ediției festive a Conferinței Internaționale Meat Milk 2021, care va avea loc în zilele de 24 și 25 mai sub titlul ”Sectoarele de carne și lapte ale României, la startul unei noi Istorii”.

Aqua DP furnizează:

STAȚII DE EPURARE: Instalații de epurare a apelor uzate provenite din aplicații Industriale, Agrozootehnice sau Menajere.

INCINERATOARE: Gama completă de incineratoare, recuperatoare de căldură, instalații de spălare a gazelor și sisteme de monitorizare a emisiilor.

DESHIDRATARE NĂMOL: Instalații pentru deshidratarea nămolurilor provenite din epurarea apelor uzate sau din diferite aplicații industriale.

POTABILIZARE ȘI FILTRARE: Echipamente și soluții la cheie pentru potabilizare sau pentru filtrarea apei tehnologice. Tehnologie de până la 3μ.

POMPE ȘI STAȚII DE POMPARE: Pompe submersibile și Pompe cu instalare uscată pentru ape uzate și ape de proces.

DECANTOARE ȘI SEPARATOARE: Decantoare centrifugale și separatoare verticale Pieralisi. Instalații complete pentru toate aplicațiile industriale.

BIOTEHNOLOGII: Biopreparate pentru epurarea apelor uzate, crățare, zoothenie, agricultură, bioremediere și controlul mirosurilor.

AUTOMATIZAREA PROCESELOR: Instalațiile furnizate de noi beneficiază de sisteme ultramoderne de monitorizare și control, iar funcționarea lor este complet automată.

BAZINE DIN OȚEL: Rezervoare din oțel emailat pentru stații de epurare, instalații de biogaz, stocarea nămolurilor și a dejecțiilor.

Detalii suplimentare despre activitatea companiei, pe www.aquadp.ro

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2