Stiri

224

Anuga HORIZON și EIT Food au încheiat un parteneriat strategic

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Conform unui comunicat transmis redacției Meat.Milk, Anuga HORIZON și EIT Food se angajează într-un parteneriat strategic pe termen lung pentru a asigura un sistem alimentar potrivit pentru viitor, prin promovarea ideilor inovatoare și a noilor dezvoltări în industria alimentară, precum și încurajând sustenabilitatea.

O evoluție a târgului de top Anuga, Anuga HORIZON oferă un nou format de eveniment pentru a implica întreaga comunitate alimentară. Anuga HORIZON se concentrează exclusiv pe temele centrale viitoare ale industriei și oferă spațiu pentru conținut specializat, contribuție activă și un schimb reciproc de cunoștințe atât în ​​sesiuni interactive, cât și într-un program extins de conferințe. Acest prim Anuga HORIZON se va desfășura la centrul de târguri Koelnmesse în perioada 6 - 8 septembrie 2022.

EIT Food este cea mai mare și mai dinamică comunitate de inovare alimentară din lume și accelerează inovația pentru a face sistemul alimentar mai durabil, sănătos și de încredere.

Acest lucru implică crearea de conexiuni în întregul sistem alimentar care stimulează idei noi și invenții pentru a conduce la schimbare: între startup-uri și corporații; între antreprenori și investitori; între consumatori și industrie; între cercetare și acțiune; între idei și realitate; între prezent și viitor.

Comunitatea EIT Food include parteneri cheie din industrie, start-up-uri, centre de cercetare și universități din toată Europa. Este una dintre cele opt comunități de inovare care au fost fondate de Institutul European pentru Inovare și Tehnologie (EIT), un organism independent al UE care a fost înființat în 2008 pentru a promova inovarea și antreprenoriatul în întreaga Europă.

„Suntem foarte mulțumiți de acest nou parteneriat strategic. În domeniul Anuga HORIZON, suntem bucuroși să invităm experții EIT Food și rețeaua sa să demonstreze noi căi către un sistem alimentar global îmbunătățit și să ne angajăm într-un schimb direct împreună cu un public internațional de comerț și presa comercială în diferite formate de scenă și ateliere interactive”, a explicat Oliver Frese, Chief Operating Officer al Koelnmesse GmbH.

Dr Andy Zynga, CEO al EIT Food a declarat: „EIT Food este încântat să poată colabora cu Anuga HORIZON pentru acest nou eveniment interesant. Inovarea sistemelor incluzive este esențială pentru sisteme alimentare puternice și rezistente și credem că se pot întâmpla lucruri grozave atunci când aducem împreună oameni din ecosistemul alimentar.

Comunitatea noastră lucrează pentru a face sistemul alimentar mai sustenabil, sănătos și de încredere și sunt încântat de potențialul pe care îl oferă parteneriatul Anuga HORIZON de a accelera și mai mult inovarea către un sistem alimentar potrivit pentru viitor pentru toți.”

Ca parte a parteneriatului, Anuga HORIZON și EIT Food vor lucra împreună pentru a oferi:

• Conținut specializat și transfer de cunoștințe

• Colaborare comună pentru dezvoltarea programului de conferințe și evenimente ale Anuga HORIZON, inclusiv discuții, ateliere de lucru și vorbitori, precum și integrarea evenimentelor EIT existente în Anuga HORIZON

• Înființarea unei piețe EIT Food pentru start-up-uri, care va prezenta soluții pentru teme cheie ale Anuga HORIZON, cum ar fi sistemele alimentare circulare, proteinele alternative, Noua Nutriție și trasabilitatea digitală a lanțurilor de aprovizionare și a produselor.

• Evenimente de presă comune înainte și în timpul Anuga HORIZON.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2