Stiri

135

Anuga FoodTec își deschide porțile luna viitoare

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Acoperind toate aspectele legate de producția de alimente, de la masini si recipiente pentru ingrediente sau servicii, Anuga FoodTec intenționează să atragă în jur de 43.000 de vizitatori in acest an, atunci când își deschide porțile în luna martie anul acesta, informează Globalmeatnews. Desfășurată în perioada 24-27 martie, la Kölnmesse în Köln, Germania, expoziție din acest an se va concentra pe "utilizarea eficientă a resurselor", ca temă cheie, cu un program de susținere pentru a explora problema pe mai multe niveluri diferite. Expoziția va fi împărțită în trei secțiuni principale: tehnologia de procesare și ingrediente, ambalare și siguranță alimentară și de management al calității. Vor fi, de asemenea, "spectacole speciale" din cadrul acestor secțiuni, printre care: Futurelab, ROBOTIK-Pack-Line, Live Lab, Speakers 'Corner și Meeting Point Food Ingredients. Ultimul spectacol, în anul 2012, a găzduit 1289 expozanti și, în acest an, acest număr pare să ajungă la aproape 1.500. Expozanții vor fi prezenți din aproximativ 40 de țări, inclusiv companiile Bizerba, Multivac, GEA, Tipper Tie, Mettler Toledo, Vemag și Treif. În acest an în zona dedicată furnizorilor din industria cărnii va fi și mai mare, datorită interesului în creștere pentru această expoziție. Expozantii din acest sector vor ocupa acum hala cea mai mare, hala nr. 6, comparabil cu hala nr.9 în 2012. Forum-urile de la Anuga FoodTec Un număr de forumuri vor avea loc în cadrul expoziției ce se va desfășura pe parcursul a patru zile. Va prezentăm aici o selecție din cele mai relevante: 24 Martie: Alimentele necesare- inovațiile în conservare și ambalare 1pm - 2.30pm Congress Centre North, Rheinsaal Aspecte de igienă și curățare pentru containere și recipiente de transport 3.30pm - 5pm Congress Centre North, Rheinsaal 25 Martie: Inovațiile în tehnologia cărnii 10am - 12pm Congress Centre North, Rheinsaal Robotică în producția alimentelor 10am - 12pm Congress Centre North, Rheinsaal Analiza senzorială instrumentală pentru miros, gust și aspect- Instrumente inovatoare pentru cercetare și dezvoltare și Controlul Calității în industria alimentară (care include o discuție despre rapida detectare a mirosului de vier la carne, de Dr. John-Erik Haugen, Nofima AS, Aas, Norvegia). 10am - 12pm Boulevard North A 4 Etică in producția alimentară 1pm - 2.30pm Congress Centre North, Rheinsaal Ambalarea în atmosferă modificată 1pm - 2.30pm Congress Centre North, Rheinsaal 26 Martie Inovații în tehnologia ambalajelor 10am - 12pm Congress Centre North, Rheinsaal 27 Martie Producția alimentelor Halal 10am - 12pm Congress Centre North, Rheinsaal

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2