Stiri

183

ANPC va continua monitorizarea activității din comerț

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Conducerea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a participat la două videoconferințe organizate de Cancelaria Prim-ministrului cu reprezentanții marilor rețele comerciale, respectiv cu cei ai producătorilor și distribuitorilor din industria farmaceutica.

Cele două sesiuni de discuții s-au desfășurat în prezența  Prim-ministrului României, Ludovic Orban. Discuțiile s-au  concentrat pe problemele cu care se confruntă cele două sectoare de activitate, urmărind identificarea de soluții adecvate pentru depășirea acestora.

În intervențiile sale, Președintele ANPC, Eduardt Cozminschi, a subliniat faptul că, în toată această perioadă, a existat o foarte bună comunicare între Autoritate și reprezentanții industriilor de resort, orientată către consiliere și prevenire, în scopul respectārii depline a drepturilor consumatorilor în timpul actului comercial.

De asemenea, oficialul a precizat că, în condițiile în care se va impune prelungirea stării de urgență, ANPC va supraveghea atent piața, urmărind să asigure un nivel ridicat de siguranță a consumatorilor și totodată va menține un dialog permanent cu toți factorii implicați, ținând cont de sugestiile venite din partea acestora. (Biroul de presă)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2