Repere

403

Angst nu va lipsi de la Meat.Milk. 2023, domnul Sorin Minea va fi speaker

autor

MeetMilk.ro

distribuie

La fel ca în fiecare an, și în 2023, compania Angst va fi prezentă la conferința Meat.Milk. care va avea loc în zilele de 29 și 30 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Sectoarele de Carne și Lapte ale României-Succes, Prudență sau Dezastru?”.

În cadrul evenimentului, compania își va prezenta activitatea prin intermediul unei proiecții în secțiunea Movie Meat.Milk.

Totodată, domnul Sorin Minea-Proprietar al grupului de firme AngstRo și președinte al Federației Romalimenta, va fi speaker în dezbaterea Carne din data de 29 mai, care va avea titlul ”Cum putem transforma criza în oportunitate?”.

Ulterior, domnul Minea va fi speaker în după-amiaza de 30 mai în cadrul Mesei rotunde care va analiza dacă ”Este necesară o revizuire a legislației în domeniul Industriei Alimentare”.

  • Angst este o companie româno-elvețiană care produce preparate din carne, oferind consumatorilor specialități de înaltă calitate. Toate produsele Angst sunt realizate având în vedere preocuparea pentru o alimentație sănătoasă.
  • Fabrica produce preparate din carne de porc, vită, pasăre și oaie. Rețetele întrebuințate sunt în mare parte tradiționale, dar și internaționale pentru marile restaurante cu specific, ambasade sau alte locații.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2