Tehnologii

231

Angst nu va lipsi de la Meat.Milk 2022

autor

MeetMilk.ro

distribuie

La fel ca în fiecare an, și în 2022, compania Angst va fi prezentă la conferința Meat.Milk care va avea loc în zilele de 6 și 7 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Criză sau oportunitate? Al 120lea ceas pentru sectoarele de carne și lapte ale României”.

Referindu-se la activitatea companiei, domnul Sorin Minea-Manager General, a declarat:

”Pentru Angst, anul 2021 a fost unul al reorganizării, ca urmare a provocărilor cărora a trebuit să îi facă față. Drept urmare, pot spune că 2021 a fost un an mai bun decât ne-am fi așteptat la începutul său.

Și acum, toate cele trei companii din grupul nostru de firme, Angst, Salsi și fabrica de mâncăruri, merg bine și nu doar că reușesc să își mențină cotele de piață, ci și să facă profit.

Cât privește anul 2022, pentru noi, acesta va fi unul al investițiilor pe mai multe ălanuri. Însă, ca evoluție, este prematur să îmi fac o imagine, pe piață fiind multă incertitudine”.

Munținonăm că domnul Sorin Minea, în calitate de Președinte al Federației Romalimenta, va fi speaker în dezbaterea Carne-Fermieri/Procesatori din după-amiaza zilei de 6 iunie.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2