Tehnologii

218

Angst a devenit partener al Conferinței Meat.Milk 2021 și își va prezenta produsele premium în secțiunea Expo

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Una dintre cele mai prestigioase companii din domeniul procesării cărnii, Angst, a devenit Partener al expo-conferinței Meat.Milk, care va avea loc în zilele de 24 și 25 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

Compania va fi reprezentată de domnul Sorin Minea, acela care, în dubla sa calitate de conducător al grupului de firme Angst-Salsi, dar și de președinte al Federației Romalimenta, va lua cuvântul în ziua de 24 mai în cadrul dezbaterii Carne, cu titlul ”De la haos, la profit consolidat”.

Totodată, ca în fiecare an când a fost prezentă, compania Angst își va prezenta cele mai noi produse din categoria Premium, la standul pe care îl va avea organizat în secțiunea Expo.

Mizând exclusiv pe cele mai înalte standarde de calitate, întreaga filozofie a companiei Angst este rezumată perfect în cuvintele domnului Sorin Minea, acela care a spus: "Când am început am vrut să fim numărul 1 în România, dar nu numărul 1 în cantitate ci numărul 1 în calitate. Cred că am reușit acest lucru”. (În imaginea de deschidere a știrii, domnul Sorin Minea, primind Trofeul pentru Calitate, la Gala Premiilor Meat.Milk 2019)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2