Stiri

226

Alianța Interpack va organiza în decembrie Pacprocess MEA și Food Africa

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Orientul Mijlociu și Africa (MEA), și în special Egiptul, sunt ca un hub pentru întreaga regiune, este o piață atractivă pentru industria internațională a ambalajelor și a proceselor conexe. Iar Pacprocess MEA și Food Africa sunt platforma perfectă, informează MesseDusseldorf într-un comunicat.

Creștere de 20 %

O creștere cu 20% a cererii în Orientul Mijlociu și Africa - acesta este genul de creștere pe care Asociația Germană a Industriei Ingineriei Mecanice (VDMA) se așteaptă în prezent să o vadă.

Nevoia de alimente ambalate în această regiune va crește probabil la 93 de milioane de tone în următorii patru ani. Acest lucru arată potențialul uriaș ascuns doar în acest segment de piață pentru sectorul internațional de ambalare și industria de proces aferentă.

pacprocess MEA și Food Africa vin exact la momentul potrivit. Duo-ul târgului va avea loc în 2022, în perioada 5-7 decembrie la Cairo, sub umbrela târgului interpack Alliance. Sinergia dintre evenimente este uriașă, industria alimentară fiind cel mai mare consumator de ambalaje.

„Dinamica enormă a pieței din Orientul Mijlociu și Africa a fost deja palpabilă în timpul evenimentelor trecute”, spune Thomas Dohse, directorul alianței interpack. „Acum este momentul ideal pentru a intra pe această piață fascinantă.”

Un profil în creștere: Pacprocess MEA

Pacprocess MEA a fost cel mai important târg comercial pentru procesare și ambalare din regiune din 2019. În 2021, aproximativ 16.000 de vizitatori au venit la Cairo pentru pacprocess MEA și Food Africa.

Ambele evenimente beneficiază de sprijinul întreprinderilor locale, autorităților publice, asociațiilor și organizațiilor guvernamentale egiptene.

Numărul unu al industriei alimentare africane: Food Africa

Fiind cel mai mare târg profesional pentru industria alimentară din Africa, Food Africa este o platformă unică pentru intrarea pe mega-piața africană pentru alimente și agricultură.

Acest lucru este și mai relevant în fața crizei alimentare globale în creștere. La târg, exportatorii se pot angaja într-o rețea direcționată cu reprezentanții industriei locale, regionale și internaționale.

Food Africa face parte din portofoliul alianței interpack încă de anul trecut. Aici, precum și pentru pacprocess MEA, Messe Düsseldorf lucrează cu organizatorii evenimentului IFP Egypt și Konzept.

Profitând de oportunitățile din regiunea MEA

După Africa de Sud, Egiptul este cea mai industrializată națiune de pe continent și una dintre piețele alimentare cu cea mai rapidă creștere din lume.

Numeroase acorduri comerciale și o poziție geografică avantajoasă pe una dintre cele mai importante rute comerciale, Canalul Suez, oferă condiții ideale. Pentru producătorii de mașini de producție alimentară și de mașini de ambalat din Egipt, dar și din toată Africa de Nord și Orientul Mijlociu, aceasta este o piață de vânzare importantă.

Piața alimentară africană este de așteptat să se tripleze până în 2030 și să ajungă la un trilion de dolari. În consecință, se fac investiții în capacități de producție. Producătorii cu cote mari de export, în special, se concentrează pe tehnologia modernă pentru a satisface cerințele diferitelor lor piețe naționale de vânzare.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2