Tehnologii

298

Agricola Bacău și Salbac vor expune la Meat.Milk 2022

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Companiile Agricola Bacău și Salbac au devenit parteneri ai Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 6 și 7 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub titlul ”Criză sau Oportunitate? Al 12-lea ceas pentru sectoarele de carne și lapte!”

În cadrul evenimentului, cele două firme își vor expune produsele din gama premium la standul pe care îl vor avea organizat în cadrul secțiunii B2B Expo.

Referitor la evoluția grupului de firme Agricola, domnul Grigore Horoi-Președinte, a declarat special pentru revista Meat.Milk:

”Grupul de firme AGRICOLA a înregistrat în 2021, pe ansamblu, o creștere a cifrei de afaceri de 11,4% comparativ cu anul precedent. Asta cu eforturi considerabile, în condiții nefavorabile generate de pandemie (anul trecut piața cărnii de pasăre în România a crescut cu 0,6% în volum, respectiv 5,1% în valoare).În general, toate companiile și-au realizat obiectivele de creștere.

Pentru 2022 ne-am propus circa 11 milioane euro investiții, însă o atenție deosebită vom acorda menținerii echilibrului financiar. Vom rămâne consecvenți pe creștere și diferențiere. Creșterea noastră nu poate fi susținută decât prin câștigarea de cotă de piață.”

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2